ja dopiero do domu wróciłam ,byłam z młodą na szczepieniu i dobrze ,ze tata ze mną pojechała bo się Majuś wystraszyła i chciała uciekać ale jakoś ją dziadek przekonał i w nagrodę znów na ciacho pojechaliśmy
ja z praniem ruszę jak skończę pokój i szafę do końca złożymy ,jest taka dużą ,że i dla małej miejsce będzie a byłam w biedronce i kupiłam zapas loveli z płynem wiec w czym prać mam
kurde głowa mnie zaczęła boleć a miałam kończyć mycie okien po remoncie
Nigdy nie chciało mi się tak słodkiego jak w ostatnich dniach Normalnie mną targa... Właśnie złożyłam zamówienie u mojego D. i poszedł do sklepu. Pomyśleć, że we wcześniejszym etapie ciąży od słodkiego mnie odrzucało he
Beatka78, mnie kurteczka tez sie podoba, wyglada na ciepla, fajnie opatula....zostaw, za 4 miesiace opchniesz na ebayu:)))
Kaja, Gabi, ja tez cos spac nie moglam przerzucalam sie z jednej strony na druga i za kazdym razem musialam brzuch "zbierac" za sobą a rano Mala mnie obudzial kopniaczkami, tak wysoko kopala, jak jeszcze niegdy....hehe, wczoraj na wykladzie tez sie dziecku nudzilo i mi dyskoteke w brzuchu zrobila