No to się chwalę: wzrost-70cm, waga-7,8kg Od dziś przechodzimy baaardzo powoli na ha (po pół miarki co dwa dni i nie do każdego mleczka). W ogóle to mnie dziś ta lekarka wnerwiła. Pytam ją o nlpz-jak długo można to podawać bo małego głowa albo dziąsła często bolą a ta mi z tekstem, że takie maluchy to głowa nie boli a dziąsła to tym bardziej bo przednie jedynki wychodzą bezboleśnie. Stwierdziła, że źle oceniliśmy sytuację i pewnie był rozdrażniony bo senny. Tylko ja pierwsze słyszę by na sen pomagał lek przeciwbólowy Sprawdzę później w charakterystyce produktu przez ile można brać i zapytam koleżankę, i Wam powiem.Murchinson, daj znać ile już ten Twój kawaler waży
To miałaby 4 bo chyba to ona pisała, że tak kiedyś chciała. Nie wiem czy chciałaby bliźniaki. Mi kiedyś śniła się Wiola, że dzwoni do mnie i mówi że właśnie do mnie jedzie z Dawidkiem bo jej się nudzi w domu.Emilia, ostatnio mi sie snilas. Urodzilas blizniaki juz po Tosi i odzwiedzialam Cie w szpitalu
to jest kobieta z poprzedniej epoki i wydaje mi się mało wyedukowanaAle masz przeboje z tą pielęgniarką
chyba ta pogoda tak wpływa, bo Krzysiu nawet na macie dzisiaj przysnąłje, chwilę się pobawi i śpi
:ico_buziaczki_big:stawiam za pierwsze pol roczku Filipa
no jest dziwna i co chwilę zdanie zmienia nie mówiła kiedy przyjdzie, zawsze z zaskoczenia mnie bierzety jej lepiej nie słuchaj bo ona jakaś stuknięta jest,mówiła ci kiedy następnym razem wpadnie
piękny wynik ja kupiłam dzisiaj Krzysiowi Ibufen, w ulotce jest informacja, żeby nie stosować dłużej niż 7dniNo to się chwalę: wzrost-70cm, waga-7,8kg
duży chłopaczek i długiNo to się chwalę: wzrost-70cm, waga-7,8kg
co za teoria jeżeli już to dolne ząbki mniej boleśnie wychodzą od górnych więc albo boli albo nie,zależy wszystko od dziecka,bo Hanię nic nie bolało,nawet jak co tydzień 1 ząbek szedł,za to Milena już 3 miesiąc marudzi a zębów nie widaćże takie maluchy to głowa nie boli a dziąsła to tym bardziej bo przednie jedynki wychodzą bezboleśnie.
a pytałaś?O glutenie nawet nie wspominała.
ja jutro po receptę na mleko jadę i od razu zapytam też o zmianę mlekaOd dziś przechodzimy baaardzo powoli na ha (po pół miarki co dwa dni i nie do każdego mleczka).
chyba 2-3 wizyty do skończenia roczku powinny byćnie mówiła kiedy przyjdzie, zawsze z zaskoczenia mnie bierze
nam pediatra mowila zeby nawet nie dluzej niz 3 dni imo ze w ulotce pisze wiecejja kupiłam dzisiaj Krzysiowi Ibufen, w ulotce jest informacja, żeby nie stosować dłużej niż 7dni
u nas dokladnie tak samoMilena już 3 miesiąc marudzi a zębów nie widać
Właśnie to mamja kupiłam dzisiaj Krzysiowi Ibufen
gluten to chyba jeden ten sam jest a od flipsów to przeczytaj skład i pewnie coś z tego go uczuliłoFilip tez ssie skorke z chleba i nic mu nie jest a zjadl ostatnio 3 flipsy i go wysypalo. Moze sa rozne rodzaje glutenu
Nasza srodowiskowa do nas nie przyjdzie. Nie wiem czy slyszalsciie o tej tragedii w piekarach co kobieta wrocila do domu i znalazla martwego syna i ojca i skoczyla z dachu, popelniajac samobojstwo. A kilka miesiecy wczesniej samochod smiertelnie potracil jej coreczke i mame. To wlasnie byla nasza srodowiskowa. [*] calej rodzinie
bo jest nowa dlatego takJest taki natłok na tą galerię, ze ja nie wiem skąd Ci ludzie się mnożą
to dopiero 2 dzień,myślę że tak tydzien to może potrwaćMaksio pije podobnie jak pił- czyli prawie nic-
dostał co chciał i odleciał oby lepsza nocka dzisiaj byłaCiekawe jaka mnie nocka czeka- Maksio prawie nie spał popołudniu, natychmiast po karmieniu zasnął, zdążyłam się tylko obrócić po smoczka, wracam a on już spi
widać z tatusiem mu się dobrze śpichoc jak sie uspali po poludniu to spal godz i 15 min
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość