Mad., no u mnie na pewno się przyczepi do wagi bo znowu 3 kg mi przybyło od ostatniej wizyty jakoś wcześniej w miarę się waga trzymała a teraz ostatnie dwa miesiące leci z zawrotną szybkością a przecież wcale nie jem dużo ani nie jem jakoś specjalnie kalorycznie więc nie wiem skąd to się tak bierze ale widocznie taki mój urok że te min 20kg muszę dorobić
Witam.
Dziewczyny, no to czekamy na wieści po wizytach
Ja się dzisiaj zbieram do segregowania ciuszków wreszcie ale nie wiem czy to wypali bo mam tego całe pudło na strychu a nosic mi nie wolno no a nie ma mi kto tego ściągnąć, chyba bede musiała poczekać do soboty jak mąż w domu będzie
Kaja- a ile już masz na plusie? Aga- fotki później obejrzę bo teraz nie mam jak niestety
dziewczyny nie martwcie się wagą ja na ost wizycie przez miesiąc przytyłam 60dag ,ost się ważyłam u mamy i waga nic się nie zmieniła lekarz mówił że byłby dobrze jakbym chociaż 1kg na miesiąc tyła do wtorku mam czas mam nadzieję że będzie git
a ja miałam dzisiaj z Gusią iść do szpitala ,ale synek mi się rozchorował i biedactwo kaszle ,kicha a do tego ma biegunkę ale Gusia była dzisiaj u ginka i miała robione usg i na 90% będzie miała syneczka co prawda miała być córcia ,ale synek to tez rewelacja ,jej Krzysiu będzie braciszka miał