No Kochanie gulasz przepyszny

Mięsko mięciutkie

Wszystkim bardzo smakowało!
Oj, no troszkę przykro, że cycuś odstawiony, mnie też, bo widzę jak czas ucieka i nasze Maleństwa już nie są takie małe
Ale nie dziwię Ci się. Ja parę dni temu już też miałam takie myśli, że może lepiej byłoby Małego odstawić, bo nie wiem czy Mu się pozmieniało, czy podpatrzył u kolegi, ale zaczął mi zaglądać w dekolt, ciągnąć za bluzkę i wołał niam niam. I było to dość uciążliwe, a wcześniej tak nigdy nie było. Właściwie Nikoś mógł nie jest w ciągu dnia, jedynie do spania, ale też nie zawsze. A tu pewnego dnia przychodzi do mnie koleżanka z 2-latkiem wiszącym na cycu, tzn On już jest na prawdę męczący, cały czas grzebie jej w dekolcie, szczypie i bije jak nie dostaje... i Nikoś tego dnia też zaczął się domagać

Trwało to z tydzień i teraz znów nie jest zainteresowany. Ale do uśnięcia wieczorem i w nocy jak najbardziej

Teraz właśnie próbujemy Go przenieść do łóżeczka, w naszej sypialni, no i też byłoby pewnie łatwiej bez cyca, ale co zrobić jak Mały nie toleruje żadnego mleka. Nie i koniec! Pluje, z butli i smoka w ogóle nie chce tylko się bawi i leje po całym mieszkaniu. Hmm...