Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 09:44

Miałam robić porządek u Emilii w pokoju ale odkurzacz się nam zepsuł mąż go wziął do pracy bo być może uda się go jeszcze uruchomić ale i tak czeka nas zakup nowego
Nam też się ostatnio zepsuł :ico_olaboga: ale podobno to szczotki jakieś w nim poszły i da się to naprawić, więc może bez tego wydatku się obejdzie.
Gabi, za już 8 rozpoczęty miesiąc :ico_brawa_01: coraz bliżej do tulenia swego szczęścia :-)
Aga26, za rozpoczęty 7 miesiąc ! :ico_brawa_01:
Jadzia, naprawdę ładnie wyglądasz, brzuś fajnie uwydatniony :-)

Chyba moje wyspane i spokojne noce dobiegły końca :( Od kilku dni budzę się co chwilę, przewracam, w każdej pozycji mi niewygodnie :ico_noniewiem: Męczę się, a nie wysypiam. Jak z pozycji siedzącej wstaję, to mam skurcze dziwne u dołu brzucha z zasiedzenia czy co :P Chyba te ostatnie tygodnie najgorsze będą :ico_ciezarowka:

Dzisiaj jedziemy do BB po szwagierkę, gorzej się czuje. Mówi, że odczuwa że lada chwila/dzień urodzi :-D No więc do rozwiązania pomieszka u nas.

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 09:48

Witajcie :ico_ciezarowka: :-)

Gabi, Eska :ico_brawa_01: za 8 okienko :-)
martam :ico_brawa_01: za 30 tydzień :ico_oczko:
Jadzia, śłicznie wyglądasz :-)

Kaja ale mi smaki robisz słodkościami z samego rana :)

Spóźnione życzenia urodzinowe dla Waszych pociech
Ja mam zamiar zrobić dzisiaj porządek w szafkach bo mam coraz więcej rzeczy dla małej a nie mam tego gdzie trzymać, komody na razie nie kupujemy więc muszę wygospodarować miejsce :)

[ Dodano: 24-10-2011, 09:49 ]
Mad daj znać co ze szwagierką

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 10:22

A ja mam chwilkę przerwy :-)
Wysprzątałam w kuchni w szafkach na górze wyszorowałam domestosem kafelki, fugi i blaty i od razu pojaśniały :-D
Zaraz chce się zabrać za dolne szafki ale tam to jest istny sajgon :ico_olaboga:
No ale zrobię i będę mieć z bańki :ico_oczko:
Kaja, mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja, a słodkościami kusisz kochana :ico_oczko:
Mad., trzymam kciuki za szwagierkę

Co do spania to ja nie zapeszam (tfu tfu) Co prawda zasypiam koło 11-12 ale za to śpie jak dziecko do rana :-) Ciesze się bo co prawda z wieczora malutki daje o sobie znać ale jak zasypiam to chyba też śpi bo brzuszek robi mi się mięciutki. Dopiero rano jak zjem śniadanie to Borys się budzi :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

24 paź 2011, 10:52

kaja spozniony torciek dla Oli :ico_tort:

Gabi wow 8 okienko, listopad zleci i powitamy nasza pierwsza zimowa ksiezniczke :ico_brawa_01:

Eska
i zimowego ksiecia :ico_brawa_01:

powiem wam ze moja hania chyba boi sie szpitali i wystraszyla sie wczorajszej wizyty
bo jak wrocilismy caly czas ja czulam az do wieczora
i dzis ledwo wstalam i juz ja czulam
a po sniadaniu to chyba zwariowala tak bardzo sie mi przypominala ze ona tam sobie mieszka cala i zdrowa :ico_brawa_01:

mojej siostry syn tak malo sie ruszal
pozniej sie okazalo ze glowke mial owinieta pepowina
i sie przyduszal
urodzil sie 3 tyg przed terminem przez cc bo tetno zanikalo
z 3 punktami A.
caly siny
z padaczka niemowleca a teraz wyszlo ze ma autyzm
dlatego sie boje o te ruchy
ale wiem ze nie ma co panikowac
i przyrownywac do innych dzieci
pojde na to usg i sie uspokoje

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 10:55

Dzisiaj jedziemy do BB po szwagierkę, gorzej się czuje. Mówi, że odczuwa że lada chwila/dzień urodzi No więc do rozwiązania pomieszka u nas.
to zycze by jak najszybciej sie rozpakowała, bo końcowka ewidentnie jest najgorsza te pare ostatnich dni :ico_sorki: :ico_sorki:

Aga26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 7 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My z Lilusia zaczynamy 8-my miesiac
gratuluję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 11:27

:ico_kawa: :ico_ciezarowka:
dzis syncio dał mi pospać do 8 :ico_oczko:
teraz bez marudzenia sie bawi pranie sie pierze a ja mam chwileczkę dla siebie
później wstawię obiadek bo R. po 14 wpadnie z pracy aby sobie wziąć dziś musi dłużej zostac
a ja na 16 do ginki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 24-10-2011, 12:28 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wszystkich za skończone tygodnie
i :ico_tort: :ico_tort: dla naszych solenizantów (takie troszkę spóźnione :ico_wstydzioch: )

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 11:41

To czekamy na wiesci po wizycie
wieczorem napisze napewno
Ja sie na przyszły poniedziałek umówiłam na USG, mąż ma wolne, więc w trójeczkę pójdziemy ostatni raz zobaczyć Lilusię w brzuchu
ciekawa jestem jak to u mnie z usg bedzie ile ich jeszcze mi zrobią

ja to bym chciała aby mi przed samym porodem zrobili aby określić dokładniej wagę malutkiej no i to nieszczęsne położenie :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 11:57

Gabi, zgrabniutki brzuszek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

24 paź 2011, 11:57

Gabi sliczna jestes :ico_brawa_01:
a brzus na pierwszym zdjeciu taki malutki sie wydaje
a na drugim juz widac ze calkiem spory ale Lilusia pewnie malutka bedzie

ja czekam na material ktory zamowilam
lada dzien powinien przyjsc
bede sobie z niego szyla taka oslonke do karmienia piersia
co sie wiesza na szyji i moge w kazdym miejscu karmic i nikt na moje cycuszki nie bedzie patrzal :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 12:07

Miałam Cię zapytać, bo pamietam, że pisałaś, że masz, jak Ci sie sprawdza taka mała poduszka do karmienia, rogal?
czasem jej uzywam, wole zwyklą poduszke sobie podłozyć do karmienia, bo mi i Oliwce najbardziej pasuje pozycja do karmienia spod pachy, bo boli mnie rana po cesarce. Ale żeby ta poduszka byla jakims hitem dla mnie to nie za bardzo.
Jaka fajna Oliwka w podpisie
dziekuję

Gabi, śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz moglabym znow byc w ciązy tak to polubilam. I wróciłam juz do swojej wagi sprzed ciązy, zgubiłam moje 20kg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”