Mnie zostało jakieś 4 kg ale nie wiem gdzie one są chyba w cycach bo brzuch mam płaski jak przed ciążą jedynie może nie tak napięty jak kiedyś.A ja wróciłam do wagi sprzed ciązy
A moja cos marudzi , ale ona tak czasem ma jak jest śpiąca.Siostra ja bawi a ja jem dopiero śniadanie. Jakos nie miałam czasu wcześniej .U mnie mala nakarmiona teraz spi wiec biore sie za pranie i sprzatanie
gratulacjeNa poczatek pochwalę się że Oliwce wczoraj odpadl pępuszek schowałam sobie go na pamiatkę
jak Ty to zrobiłaś??? Ja tak mało jem z racji tej skazy i tego, że młodemu to już prawie wszystko szkodzi i ma problemy z brzuszkiem a waga stoi w miejscuA ja wróciłam do wagi sprzed ciązy i pewnie dalej bede chudła jedząć takie rzeczy
u mnie tak samo i córka też była karmiona na zmianę raz jeden na następne karmienie drugi cycuś, Dorian czasem cmoka z dwóch, ale teraz chyba mam słabsze mleko przez to że nie jem mleka i mlecznych produktów i wielu innych produktów, to je z dwóch cycuszków i chyba jeszcze jest niedojedzony, coraz częściej myślę o modyfikowanym mleku:(
ja mam brzuszek taki sflaczały ale nie moge nic z nim zrobic przez ta opiejąca ranę. jak wygoi się zaraz go wezmę w obrotyMnie zostało jakieś 4 kg ale nie wiem gdzie one są chyba w cycach bo brzuch mam płaski jak przed ciążą jedynie może nie tak napięty jak kiedyś.
sama nie wiem, cały czas gotowane mieso drobiowe jem z warzywami i ryzem. i kajzerke na kolacje i śniadanie. Sama jestem w szoku, jak wrociłam do domu po porodzie tylko 6kg mi spadlo i byłam zalamana że po 5 dniach tylko tyle a teraz waga z dnia na dzień spada. i zwariowałam jak zobaczyłam że waże tyle co przed ciążąjak Ty to zrobiłaś???
a to sie jakies badania na skaze robi??Ja tak mało jem z racji tej skazy
ja własnie takie zrobiłam, narazie w pudełku po butach skladam, ale musze kupic gdzieś jakies ładne ozdobne pudelko, włozyłam tam usg, test, pępek, wszyskie ze szpitala karteczki, i te branzoletki które miałam z mała w szpitalu i mase innych drobiazgówOprócz albumów, moje dzieciaczki będą miały pudełka pamiątek, od testu ciążowego począwszy
kurde ale z nas laski po tych ciązach będąmnie mniej o 5 kilo (no bez 20 dag ) niż przed ciążą
teraz potwierdzone dokładnie przez położną środowiskową:( ale mały ładnie na wadze przybiera, ma 5,360 i mierzy 58 cm. Jeszcze z rodzinnym mamy się skontaktować, (wizyta w czwartek) i ustalkić co podwać by zeszło całkiem, ale mam używać tego kremu E45 jak najwięcej jak najczęściej.elibell, a to już pewne,że Mały ma skazę?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość