agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 paź 2011, 12:08

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz ale tak jakoś wyszło
DLa wszystkich małych solenizantów 100 latek :ico_tort:

Jadzia, Gabi
- super wyglądacie i takie laski z Was że aż wpadłam w kompleksy i brzuszki cudne :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 12:15

ja wysłałam męza do pracy i mam chwilkę dla siebie ,ale już sobie wymyśliłam pracę więc nudzi się nie bedę :ico_oczko:

wreszcie skończyłam żyrafkę dla Lenki to popołudniu wam pokażę jak wyszła :-D :-D

Gabiśliczy brzuszek na tym drugim wreszcie widac ,że tam Lilusia siedzi :ico_brawa_01:

Beatka78, pokażesz jak uszyjesz ?ciekawa jestem jak wyjdzie :ico_sorki:

[ Dodano: 24-10-2011, 12:22 ]
Izabelajuz zgubiłaś nadwyżkę ? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja mam nadzieję ,że tez mi tak szybko pójdzie ,ale po 3 dziecku to nie wiem czy to tak szybko pójdzie :ico_noniewiem:

agga dziękuję i nie kompleksiuj się kochana zgubisz wszystko po porodzie raz dwa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 12:29

Izabelajuz zgubiłaś nadwyżkę ? ja mam nadzieję ,że tez mi tak szybko pójdzie ,ale po 3 dziecku to nie wiem czy to tak szybko pójdzie
sama się zdziwiłam, myslałam ze będę z nadwyżka juz zawsze, jak wyszłam ze szpitala było 6kg mniej a teraz 14 poleciało i mam nadzije bedzie spadała waga dalej, bo i tak ze mnie pulpet jest. jedynie co to mam brzuszek sflaczaly ale nic z nim nie moge zrobić bo ropieje mi caly czas rana po cięciu cesarskim.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 12:43

izabelllla123, śliczne zdjęcie Oliwki :ico_brawa_01: a waga pięknie Ci leci w dół :ico_brawa_01: mam nadzieję że i mnie tak szybko będzie lecieć :ico_oczko:
Jadzia, pochwal się żyrafą :-)
Gabi pięny brzuszek i wcale nie taki malutki :-)
Aga Ty się nie załamuj kochana bo to ja mam najwięcej kilogramów ze wszystkich :ico_wstydzioch:

Zapomniałam Wam napisać że wczoraj byłam z Emilką na kinder balu i była tam dziewczyna która prowadzi szkołę rodzenia przy szpitalu w którym będzie rodzić i mówiła że jest bardzo dużo kobiet z terminem grudniowym i styczniowym :ico_szoking: Kurcze będę musiała z moją ginką pogadać żeby mnie przypadkiem nie chcieli odesłać jak się zacznie :ico_noniewiem:
Nieskończyłam w szafkach sprzątać bo mnie kręgosłup zaczął boleć :ico_noniewiem: ale nic to zabrałam się za pranie maskotek z pokoju dzieciaków. Jak je wszystkie wypiorę to zacznę prać Borysiowe ciuszki :-D

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 paź 2011, 12:44

dzień dobry:)
u nas szaro, buro, wieje i leje...w nocy mielismy taka wichure, ze ja nie moglam spac i Filip chyba tez bo juz przed 2 przytuptal do mnie do łózka....

Beatka, dobrze, ze pojechalas do szpitala...Ja z filipkiem bylam chyba ze trzy razy...ale wtedy mialam blisko-jakies 20 km...teraz 90km...pewnie gdyby cos niedobrego sie dzialo to i tak by nic nie pomogli...nawet nie chce o tym myslec....Teraz Mala tez mi robi numery, ale zauwazylam, ze nie lubi jak leze na wznak i zawsze po pewnym czasie daje o sobie wtedy znac:)))

Gabi, ale ty masz malutki brzuszek :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Sliczny!!!!!ja taki mialam chyba w 4 miesiacu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Mad.,to szybkiego rozwiazania dla szwagierki!!!!

margolcia, daj znac jak po wizycie!!!!

Izabela, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kiloski!!!!

U mnie z usg tak samo jak u Beatki...tylko 2 przysluguja....Jak chce to moge isc prywatnie do polskiej kliniki ale to koszt 160 euro...wiec bije sie z myslami, czy oplaca mi sie taki luksus....no nic, zobaczymy...chyba, ze cos sie bedzie dzialo, nie daj Boże...

Ja wstawilam sosik grzybowy z pulpetami, bedzie na drugie danie z kasza....A na pierwsze mam jeszcze rosól wczorajszy...
zaraz Filip dostanie miseczke i szykujemy sie do p-kolka....a ja potem uciekam do pisania pracy....trzymajcie kciuki, bo mo cos wcale ta praca nie idzie...a musze oddac w sobote :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 24-10-2011, 12:46 ]
Zapomniałam Wam napisać że wczoraj byłam z Emilką na kinder balu i była tam dziewczyna która prowadzi szkołę rodzenia przy szpitalu w którym będzie rodzić i mówiła że jest bardzo dużo kobiet z terminem grudniowym i styczniowym :ico_szoking: Kurcze będę musiała z moją ginką pogadać żeby mnie przypadkiem nie chcieli odesłać jak się zacznie :ico_noniewiem:
no zobacz a na forum tego nie widac, nie????wydaje mi sie nawet, ze wiecej jest wiosennych :ico_ciezarowka: ...

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 13:21

Jadzia, pochwal się żyrafą
o proszę
Obrazek

[ Dodano: 24-10-2011, 13:22 ]
w rzeczywistości wygląda jakoś fajniej niż na zdjęciu :ico_noniewiem:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 paź 2011, 13:41

o proszę
Sliczna żyrafka!!!! zazdroszcze talentu!!!! ja nie cierpie szyc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 13:45

Gabi śliczny brzusio :ico_brawa_01:
Iza super, że tak szybko zeszły Ci kg mam nadzieję, że u mnie też tak będzie. A Oliwka cudowna :)
Margolcia daj znać po wizycie
Jadzia jakie ty masz zdolności najpierw aniołki teraz żyrafa- cudo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 14:34

Jadzia, :ico_szoking: zdolniacha z Ciebie :ico_brawa_01:
martam21, owocnego tworzenia pracy :ico_oczko:

Zjadłam obiad i czekam na moje dzieciaki. Fajna pogoda więc może jakiś spacerek zaliczymy :-)

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 paź 2011, 14:45

Fajna pogoda więc może jakiś spacerek zaliczymy :-)
Zazdroszczę!!!! u mnie leje niemilosiernie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ale taki jest zwykle październik w Irlandii, nie mozna sie czegos innego spodziewac :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Musialam budzic meza zeby nas odwiozl do p-kola, bo inaczej nie dalibysmy rady....
martam21, owocnego tworzenia pracy :ico_oczko:
:ico_sorki:
_ :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: wlasnie sie zabieram...ale tak mi sie nie chce....jeszcze tylko mandarynke pocisne:))))
Ostatnio zmieniony 24 paź 2011, 14:56 przez martam21, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”