DLa wszystkich małych solenizantów 100 latek

Jadzia, Gabi- super wyglądacie i takie laski z Was że aż wpadłam w kompleksy i brzuszki cudne

sama się zdziwiłam, myslałam ze będę z nadwyżka juz zawsze, jak wyszłam ze szpitala było 6kg mniej a teraz 14 poleciało i mam nadzije bedzie spadała waga dalej, bo i tak ze mnie pulpet jest. jedynie co to mam brzuszek sflaczaly ale nic z nim nie moge zrobić bo ropieje mi caly czas rana po cięciu cesarskim.Izabelajuz zgubiłaś nadwyżkę ? ja mam nadzieję ,że tez mi tak szybko pójdzie ,ale po 3 dziecku to nie wiem czy to tak szybko pójdzie
no zobacz a na forum tego nie widac, nie????wydaje mi sie nawet, ze wiecej jest wiosennychZapomniałam Wam napisać że wczoraj byłam z Emilką na kinder balu i była tam dziewczyna która prowadzi szkołę rodzenia przy szpitalu w którym będzie rodzić i mówiła że jest bardzo dużo kobiet z terminem grudniowym i styczniowymKurcze będę musiała z moją ginką pogadać żeby mnie przypadkiem nie chcieli odesłać jak się zacznie
Zazdroszczę!!!! u mnie leje niemilosiernieFajna pogoda więc może jakiś spacerek zaliczymy
martam21, owocnego tworzenia pracy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], PalmaKaply i 1 gość