co do kombinezonow, to ja ostatnio Tosi zalozylam taki po Marcelu, jest napisane 9-12 miesiecy

na 9 idziemy na szczepienie, to sie dowiem ile moja kluska wazy i mierzy
posmarowalam emla, mam nadzieje ze zadziala
milego dnia
tak tak, ale dobre i tyle, nawet za duzo nie plakala, bardziej lekarz jej sie nie podobalEmla na pewno znieczuli wkłucie ale nie wstrzyknięcie.
zgadza sieCo do rozmiarówki-nie ma co się sugerować metkami bo często się nie zgadza.
Bogota CK Zameka gdzie to organizujecie?
na przymierzanie nie ma czasu, bierze się to co się podoba a mierzy w domu już po wszystkimjeśli lubi się przymierzać i szperać
ostatnio we Wrocławiu był book change, ale jak coś będzie w Twoich okolicach to dam znać.jakby koleżanki organizowały wymianę gdzieś koło Łodzi to daj mi znać.
łady wynikmy juz po szczepieniu, mala wazy 8300 g, mierzy 68 cm, ogolnie ok, nastepne szczepienie po roczku
oprócz masażu odchudzającego nie bardzoKoroneczka znasz jakąś technikę masażu, w której się szczypie plecy? bo mój mąż stwierdził, że gościu go wczoraj szczypał po plecach a nie masował
O matko jedynaJa w domumam 6 szwów na palcu- rozwaliłam sobie cały kciuk
Do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam![]()
![]()
![]()
albo chciał mi męża odchudzić
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość