Teraz Podaję Hani to mleko i je toleruje. Wcześniej była na bebilon pepti i nic nie tolerowała. Na szczęście chyba już jej alergia przeszła

Ja kupuję też bebilon ale on strasznie drogi jest

tak jak jaJa dostałam właśnie drugą paczke ze stretccom . Na początku Gerber 2 a teraz gerber 3 i do tego jeszcze całą paczkę kosmetyków Gohnsonss do testowania.
produkować nie produkował, ale robił linie technologiczne i w związku z tym widział jak ta żywność jest robiona, a były to: Mauxion, Bakoma/Danon, Łaciate, masełka z Łosic, Łukowa, Wysokie Mazowieckie i wiele wiele innych ...a dla jakiej firmy jeszcze produkował???
my bebilon1 kupowaliśmy za ok. 40zł ale za 800gbebilon ale on strasznie drogi jest Puszka 500 g 40 zł
może kiedyś, ale teraz na pewno nie! Bakoma i Danon mają jednego właściciela i śmiało możesz jeść, tak samo Zott-na pewno śmieci tam żadnych nie ma. W bakomie jest tak, że maszyna jest powiedzmy zaprogramowana na zrobienie 1000 jogurtów, a z tych składników które pracownicy włożą, zrobi 1200 to te 200 idzie jako odpad-pierwsze 100 i ostatnie 100, bo mogą być niepełnowartościowe-np za mało owoców, albo nawet za dużo-takie jogurty są sprzedawane w sklepie przy fabryce za 30-50grja swego czasu jadłam jogurty z bakomy, ale kiedyś ktoś mi mówił, że mają strasznie brudno w zakładzie i czasem wkładają zepsute owoce i jakoś mi zbrzydły od tamtej pory
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość