właśnie dziewczynki jak to jest z tym spaniem na brzuchu? też coś słyszałam o lewym boku ale ja spie albo na prawym albo na brzuchu? a mozna na brzuchu wkoncu czy nie? można zgnieśc dzidzie?
evvelka, mozna dopoki nie czujesz sie niewygodnie. Dziecko jest super chronione w pecherzu plodowym i plywa sobie :) justyna30,
My sie chyba znamy? Mieszkasz w Se ? Rodzilas corke w lipcu a ja w pazdzierniku .
no to dobrze.. :P bo sie naczytałam glupot, ze dzieci ze zgniecionymi twarzami sie przez to rodziły :P ja tam inaczej spać nie umiem.. tzn. zasne na boku ale jak sie w nocy budze to musze koniecznie na brzuch:P poki co u mniee brzuch plaski jak decha wiec moge spac sobie:P
jak brzuch bedzie wiekszy,to juz nawet nie da rady na brzusiu,pamietam,ze jak urodzilam Zuzke,to juz na drugi dzien na brzuchu spalam Potem mialam nawal pokarmowy,wiec znowu nie dalo rady tak spac,bo piersi bolaly
Hej Kobitki! Chwile mnie nie bylo a Wy juz tyle stron napisalyscie... A nie bylo bo troche zmartwien do tego caly czas mam bol glowy... do tego zasypiac nie moge a rano ze wstawaniem mam problemy, kiedys wstawalam o 5 rano a teraz jakas masakra, zeby sie o 9 zwlec z lozka... Wszystko mi sie w ciazy poprzestawialo. Nadal pracuje, bo chce jak najdluzej wiec kazdy wolny czas kiedy jestem przytomna siedze nad praca.
dziewczyny.... mi juz chyba na glowe pada ostatnio wydaje mi sie ze mam coraj mniejszy brzuch i ze z dzidzia cos nie tak.... moja waga nie zmienia sie za bardzo bo nie patrzac to juz jestem prawie w 19 tc a ja waze cos ok 58,7-58,8 kg czyli nawet nie doszlam jeszcze do wagi normalnej sprze ciazy ... co prawda raz na jakis czas czuje takie motylki w brzuchu ale boje sie ze sobie to wmawiam
[ Dodano: 27-10-2011, 20:32 ]
a wizyta dopiero za tydzien