ewelinkakce
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

27 paź 2011, 19:41

tez własnie czytalam zeby przynieść wczesniej ubranko zeby sie do zapachu przyzwyczaił.
Ona jest bardzo łagodna i kochana tylko to skakanie i szczekanie i czy nie bedzie zazdrosna to bedzie bardzo cieżkie zadanie .Jak leze wieczorami w łożku biore ją i mowie do niej tu jest Julka malutki dzidzius bedzie to jak slyszy te umie to juz reaguje a ostatnio jak zemna spala na boku to takie kopy od julki dostala az sie namnie spojrzała hehehe

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2011, 19:42

ewelka dziewczyny tu mają pieski Aga może coś podpowie :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 19:57

O, to czekamy na wiesci, o ktorej masz?
Około 10:00 :-)
Mad., trzymam kciuki && .......no ja mam już drugą znajomą w tym roku z niespodzianką wiec wszystko możliwe
Nasza kruszynka bardzo długo nas trzymała w niepewności. Późno dowiedzieliśmy się jakiej jest płci. Nie chciałabym się znów przestawiać, bo początkowo czułam, że to synek ;-) hehe
ewelinkakce, mam psinę w domu i też jest szalona. Ale wierzę, że na dziecko zareaguje zupełnie inaczej. Jakiś czas temu zrobiliśmy jej mały test i zabraliśmy ją do znajomych - mają małe dziecko. Kilka godzin wystarczyło by mała i nasza psina zaakceptowały się :-) Lalka nie ma zapachu dziecka. To tak samo jakby jej szczeniaka teraz podstawić - krzywdy nie zrobi.
Katowice Murcki niewiem czy kojarzysz :)
Pewnie, że kojarzę ;-) ja z Piotrowic od zawsze, teraz na Ligocie mieszkam. Po sąsiedzku więc.
jak sie jeszcze jest z dzieckiem w szpitalu, to dobrze, żeby tata przyniósł ciuszek czy kocyk pachnący dzieckiem, żeby dać psu do obwąchania,żeby się oswoił.
Dobre jest też to by, najpierw mama z dzieckiem przyszły do domu, a pies wszedł do mieszkania wtedy kiedy dzidzia już jest w mieszkaniu. Łatwiej mu będzie zaakceptować to co już jest w mieszkaniu.

[ Dodano: 27-10-2011, 20:27 ]
Wygrałam aukcję z laktatorem :064:

eSKa
4000 - letni staruszek

27 paź 2011, 20:31

Hejo laseczki :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:
czesc ewelinka, fajnie że do nas dołączyłaś :ico_brawa_01:

Mężu znowu na szkolenie pojechał więc wieczór mam samotny to i jest czasu więcej :-D Troche nadrobiłam zaległości w czytaniu
Zgadzam się że Viburcol jest super, też stosowałam przy Olku i pomagał mu przesypiać nocki przy ząbkowaniu :ico_sorki: , Jeśli chodzi o podpaski to ja też zamierzam kupić te duże MAMA z Belli ale do tego zwykłe majtki bawełniane, u nas nie mieli żadnych wątów, że takie a nie siateczkowe :ico_noniewiem:

Mój mały w brzuchu tak szaleje że cały brzuch mi lata :ico_olaboga:
Nie zwraca uwagi czy dzień czy noc :ico_puknij: wczoraj miałam cały brzuch obolały ale do końca nie wiem czy to od kopniaków czy od twardnięcia :ico_olaboga:
Poza tym do końca nie wiem kiedy mi brzuch faktycznie twardnieje a kiedy jest twardy z powodu tego że mały się wypycha pupą , plecami czy czym tam jeszcze.
Dobrze że jutro mam wizytę to ginek sprawdzi czy wszystko OK.

[ Dodano: 27-10-2011, 20:32 ]
Wygrałam aukcję z laktatorem :064:
szczęściara, ja od kilku tygodni poluje na jakiś fotelik samochodowy, ale nie chce wydać zbyt dużo kasy bo jakby nie było to wydatek na jakieś 6 mies nie wiecej :ico_noniewiem: licytowałam już chyba ze 4 ale zawsze mnie przebiją :-D

[ Dodano: 27-10-2011, 20:35 ]
Jak nie kupie jakoś okazyjnie to koleżanka bardzo chce mi pożyczyć więc chyba skorzystam ,
na razie zakupy dla małego odstawiam na bok i musze się skupić na zakupach dla siebie bo oprócz 1 koszuli do karmienia nie mam nic :ico_wstydzioch: tydzień za tygodniem ucieka a mały w brzuchu wieki nie będzie siedział :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 20:40

eSKa, mam swój patent na licytacjach i się sprawdza :-)
Skąd ze śląska dokładniej jesteś ? Mogę poszperać coś za fotelikiem tylko musiałabyś napisać do jakiej kwoty Cię interesuje :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

27 paź 2011, 20:42

pisałyście też o smarowaniu krocza, szczerze mówiąc to słyszałam że dużo to daje i często nie trzeba nacinać ale ja tto jakoś olałam i na razie nie zaczełam :ico_wstydzioch:
Poza tym ja smaruje się tylko Fissanem i nawet nie mam zwyklej oliwki w domu :ico_wstydzioch: ale może kupię i przynajmniej co drugi dzień się tam wymasuje :-D

[ Dodano: 27-10-2011, 20:44 ]
Ja używam Snajpera, jak mi na jakiejs aukcji zależy :ico_oczko:
a co to takiego?? :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Mad ja to okolice Mikołowa i na razie szukam czegoś do 50 zł , z daszkiem ,niekoniecznie z pokrowcem na nogi,

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 20:46

ja to okolice Mikołowa
Ale się uśmiałam :ico_haha_01: tyle czasu piszemy tutaj, a się okazuje, że po sąsiedzku mieszkamy :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

27 paź 2011, 20:51

Gabi widzę że ty obcykana jesteś w licytacjach :ico_haha_01: Ja własnie przez to że nie umiem licytować i chyba tylko raz udało mi się coś kupić z licytacji wolę KUP TERAZ :-D
Ale się uśmiałam :ico_haha_01: tyle czasu piszemy tutaj, a się okazuje, że po sąsiedzku mieszkamy :-D
no prawie rzut kamieniem :ico_haha_01:

[ Dodano: 27-10-2011, 20:52 ]
Jejku, prawie wszystkie nasze ciężaróweczki ze Śląska :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 20:56

no prawie rzut kamieniem
Z racji, że ja z południa Katowic to sobie graniczymy zaraz z Mikołowem :-D Lubię Wasz rynek ;-)

Fotelik do 50zł chcesz z ewentualną wysyłką tak ? A najlepiej odbiór osobisty ?

Ja czekam do ostatnich 2 minut aukcji nawet do minuty i wklejam maksymalną moją ofertę. Potem cały czas odświeżam i jak jest poniżej minuty przebijam jeszcze siebie jak widzę, że reszta walczy. No i końcówki rzucam typu 1gr czy 51gr ;-)

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 paź 2011, 20:56

Eska ja też używam snajpera i często wygrywam dzięki temu programowi aukcje. Musisz tylko skonfigurować swoje konto z allegro ze snajperem

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”