dawalas juz te czopki wczesniej
no właśnie nie, bo nie było potrzeby i bez wizyty u lekarza nie dadzą mi recepty. Camilia coś tam pomaga, ale na krótko no i nie można jej tak ciągle stosować, więc podaję jak już jest kryzys.
dziękuję za życzenia
wszystkiego naj...
dziękuję
to po co ona dostaje pharmindex albo coś innego tego typu
sprawdzała w komputerowej bazie i nie było. Gastrotuss to jakaś nowość, że ona tego nie znała?
Fotelika nie zmieniamy, Mateusz jeszcze trochę w tym pojeździ
a macie zamontowany tyłem czy przodem do kierunku jazdy? My mamy tyłem na tylnym siedzeniu i na razie jest ok, ale jak zaczną nogi mocniej wystawać to już nie bardzo, a mąż mi mówił, że u nas przodem tego fotelika nie da się zamontować.
wiem co przezywasz, nieprzespana noc to u mnie jest ciagle,
teraz to normalnie gorzej niż jak noworodkiem był
mam nadzieję, że niebawem jakiś ząbek wykiełkuje i będzie chwila wytchnienia. Najgorzej jak tak będzie jak do pracy wrócę
mam je dawac dwa razy dziennie
a przez jaki okres czasu?
Mnie to śmieszą takie osoby, pojadą gdzieś i raptem zapominają języka ojczystego
hmmmmm.... to raczej takie popisywanie się
nie da się tak po prostu zapomnieć ojczystego języka i to w tak krótkim czasie.
na szczeście opuszek jest cały- będę mogła masować
to najważniejsze
no mój też ma jakieś 10kg więcej niż w dniu ślubu
mój 30kg
więc nie dziwię się, że masażysta go wyszczypał
a jeszcze odnośnie tego masażu, to normalne, że jeszcze go wszystko boli-głównie skóra?
Ja jeszcze nic nie podawałam oprócz żelu na żabki
to dobrze, że Maksiowi żel pomaga
a jaki masz?
To co któraś będzie miała urlop i reszta będzie za nią zapieprzać, ehh
niestety tak to jest
przeprowadziłam akcję błysk
wyszorowałam kuchnię i łazienkę, jeszcze nie wszystko zrobione, ale już mi się nie chce
tak najłatwiej jest mi rozładować nerwy
[ Dodano: 28-10-2011, 17:08 ]
słuchajcie gluten i mięso po 5 miesiącu podaje się codziennie, a rybkę 1-2 razy w tygodniu? od razu wprowadzałyście wszystko czy jakoś stopniowo?
dałam dzisiaj Krzysiowi piętkę chleba, smakowała mu
a tu w trakcie jedzenia kaszki
ostatnio młody odkrył swoje stópki i ciągle się nimi bawi, a przedwczoraj w kąpieli odkrył swoje klejnoty i szarpał je i ugniatał, że aż słabo mi się robiło