Gratki dla wszystkich mamusiek wchodzacych w kolejne tygodnie ciazy!!!!!
I dla tych ktore sie dowiedzialy kto mieszka w brzuszku
Dzwoneczku, WITAJ BABO!!!!!!! ciesze sie ze wrocilas! Ta diagnoza o nerkach to spokojnie, moze dzidzia miala wlasnie nie oproznione nereczki na usg i dlatego wyszly powiekszone. Czesto tak wychodzi i stad potrzeba powtorzenia badania!
Mi juz wymioty kompletnie minely a mdlosci bardzo rzadko mam. Za to mecza mnie bole glowy i nie dziala na nie paracetamol. ale kazali mi zwiekszyc dawke zelaza, podobno ma to wplyw wiec lykam.
A tak w ogole to czesc dziewczyny, wracam po weekendzie

Mielismy gosci wiec bylo troche zamieszania w sobote od rana ale potem w niedziele juz spokoj i cale szczescie bo mnie przeziebienie z lekka rozlozylo i cala przelezalam w lozku, kichajaca i jeczaca. Moj organizm jakis slabszy w tej ciazy... Zawsze bylo odwrotnie. No ale generalnie nie ma co narzekac jedno przeziebienie na 1,5 roku moge przezyc.... Jutro zaczynam znowu wyklady i sie ciesze bo wiadomo co trzeba to trzebA ALE WIELE SOBIE MOZNA ODPUSCIC. zostalo mi 10 dni do zrobienia z tamtej praktyki i musze to wypykac jakos w wolne dni.....bo od lutego kolejna praktyka.... juz ta dluga 3 miesieczna.... Az do porodu bede ja miala.
Wlasnie spalaszowalam 2 golabki z sosem pomidorowym, w ramach lunchu mniaaaam.... Dzieciaki maja ten tydzien ferie, ale swietlice i p-kola sa pootwierane wiec chodza, bo ja ferii nie mam.
Tutaj Wszystkich Swietych obchodzi sie w 1 weekend listopada wiec jest to swieto ruchome. W sobote jedziemy tutaj na groby , na grob Jota mamy i mamy kuzynek jego a potem sie spotykamy razem w knajpce na pogaduchy i jedzonko. My jestesmy sami mlodzi ale jednak probujemy sklecic cos na rodzaj"naszej" tradycji.
Uff to sie rozpisalam

Milego dnia!!!!