No i ja wpisuję bo Lucek ma wpisane wszystkie i zarąbista pamiątka!!pewnie to kwestia 1-2 dni i będę mogła wpisać do książeczki
ja bym chciała mieć taką pamiątkę ...No i ja wpisuję bo Lucek ma wpisane wszystkie i zarąbista pamiątka!!
Ale ty się masz z teściową normalnie szok a ja myślałam ,że to dzieciom trzeba 100 razy tłumaczyć ,że nie wolnoże jak mówimy z M nie to znaczy nie,
taaaak masz rację i to najlepiej przy kimś by jej wstydu narobić bo to przecież nie pierwszy raz kiedy nie szanuje waszego zdaniachciałam jej przez gg napisać, ale co to da .. wolę jej w oczy powiedzieć.
ma taki charakter, pamiętam jak mówiła kiedyś, że nie można przekarmiać dziecka, bo jak jej mama karmiła ciągle Sylwie(szwagierkę moją) to teraz jest taka przy kości, bo za dzieciaka jej żołądek rozepchało ( pominąwszy że ze str teścia prawie wszyscy są takiej budowy) ;/ , a jak raz pilnowała Julki, to wracam do domu, a Ona mówi mi, że dała Julce 180 do jedzenia, mimo że mówiłam że 150, jak jej powiedziałam, że chyba jasno się wyrażałam co do jej żywienia- jak 150to nie 180 do cholery, to Ona "Aj zobaczysz że jak babcią będziesz to będziesz rozpieszczać" to jej powiedziałam wtedy "No a na babcię to gadała, że przez Nią Sylwia jest gruba" no i się zamknęła ..Ale ty się masz z teściową normalnie szok a ja myślałam ,że to dzieciom trzeba 100 razy tłumaczyć ,że nie wolnoWspółczuję tych zatargów
taaaak masz rację i to najlepiej przy kimś by jej wstydu narobić bo to przecież nie pierwszy raz kiedy nie szanuje waszego zdania
i muszę się pochwalić moje miasto wygrało 1 ze 100 placów zabaw w konkursie Niveaale się cieszymy, że w końcu wybuduja u Nas jakiś fajny plac zabaw dla dzieciaczków
Sama lepiej bym tego nie ujęła a mam mamę i siostrę ,ale one wiecznie zajęte!!!tyle, że są też minusy, nie możesz nigdzie wyjść, wszędzie trzeba dzieci ciągnąć, o imprezach zapominasz , chyba, że z dziećmi lub czekasz aż babcia z PL przyleci, wszystkie zakupy, sprawy na mieście załatwiasz z dziećmi pod pachą, chyba, że znajdzie się ktoś kto ci je przypilnuje na godzinkę , albo musisz płacić komuś
ale szczerze ja wolę to robić wszytko z dziećmi i niż jakby ktoś miałby się wtrącać mi w wychowanie
Bomba zarąbista wiadomość dzieciaczki będą zachwycone!!i muszę się pochwalić moje miasto wygrało 1 ze 100 placów zabaw w konkursie Nivea ale się cieszymy, że w końcu wybuduja u Nas jakiś fajny plac zabaw dla dzieciaczków
wiesz za granicą czy tu to sobie na to nie pozwole :) miała czas na wychowanie swoich :)właśnie jednym z plusów mieszkania za granica jest to, że nikt ci się nie wtrąci w wychowanie dziecka
oj będą jak wybuduję, to sama w lato pojde tam z Julką, będzie już chodziła to się pobawi :DBomba zarąbista wiadomość dzieciaczki będą zachwycone!!![]()
No ja też zamierzam, ale na razie nie ma co, bo Zuzia wciąż bezzębnapewnie to kwestia 1-2 dni i będę mogła wpisać do książeczki
No i ja wpisuję bo Lucek ma wpisane wszystkie i zarąbista pamiątka!!
No to Ci powiem, że to był nasz faworyt, dopóki nie stwierdziliśmy, że jednak ciut za drogi na naszą kieszeńbasia chciałam ci napisać, że już się zdecydowałam na aparat,
no pewnie, ja też bym sobie nie pozwoliła, ale wiesz co się na wkurzasz to twojewiesz za granicą czy tu to sobie na to nie pozwole :) miała czas na wychowanie swoich :)
cieszę się, że to był i wasz faworytNo to Ci powiem, że to był nasz faworyt, dopóki nie stwierdziliśmy, że jednak ciut za drogi na naszą kieszeń![]()
![]()
, myślę, że będziesz zadowolona
![]()
![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość