Dzien doberek
u nas nocka ok, jestem wyspana i wypoczeta
Byla dzis polozna, zwazyla malego noi wazy juz 4060
ladnie
przybiera, w ciagu dwoch dni przybral 100 gram.
izabella, witaj, ale sie porobilo, wspolczuje przezyc, ten tesc jakis nienormalny, ja bym mu w gebe strzelila chyba
elibell fotki super, dzieciaki jak malowane, a Dorianek jaki juz duzy i jaki fajny chlopczyk z niego
i podobny do Ciebie
Moj maly zasnal w wozku w kuchni, wlaczylam mu pochlaniacz i to go uspokaja bo w dzien jakis niespokojny jest, marudny, poplakuje nie chce spac mimo, ze oczka mu sie zamykaja, szkoda, ze nie chce butelki to by herbatki wypil, moze brzuszek go pobolewa
Izuś moje rana nawet nie wiem jak za bardzo ropa sie saczy i boli ale bardziej wewnatrz niz na zewnątrz, ale na pewno lepiej jest niz było. mam nadzije że wreszcie się zagoi
wlasnie mialam pisac co z ta rana,ale zawsze zapominam
bo jak przeczytalam, ze cos sie tam robi, to az mnie ciarki przeszly, przeszlas kochana duzo, nie dosc ze porod jak z filmu
to jeszcze potem rana, oby wszystko sie ladnie zagoilo bez problemow
Kinia, nie przepraszaj, kazdy to rozumie, ze jest mniej czasu, a jeszcze przy dwojce dzieci jest wiecej roboty, wpadaj kiedy masz czas
Wyciągał mi je bo zaczęły gnić i wrosły w ciało.Myślałam że odlecę na tym fotelu z bólu .
Śmierdziało tam okropnie dlatego że niby gniło ale na szczęście już po problemie
o matko
to niezle.
Kurcze az zaczelam sie bac, bo u mnie tez jeszcze sie nie rozpuscily
Już zdjęcia poogladałam, oczywiście nie wszystkie bo masz tego sporo:) Ale chłopaki to podobne do siebie, jak Erik się urodził to teraz Alanek podobny bardzo i te włoski czarne i gęste wyglądają, super dzieciaczki, a Ty do mam=tuli podobna bardzo jesteś:)
no Alanek jest bardzo podobny do Erysia, zobaczymy jak bedzie z wiem z ta podobizna
I dziekuje za mile slowa codo zdjec
Ah no i widzę, że syn starszy to nie Eryk jak myslałam tylko Erik??Przez "i" a nie "y" czy to Ty tak piszesz zdrobniale by brzmiało miękko???? Jak to jest. Juz ktoś pytał ale nie pamiętam czy odpowiadałaś:)
no wlasnie Kinia sie pytala, pisalam chyba wczoraj czy przedwczoraj o tym. Tak synek ma na imie Erik, ale my mowimy do niego Eryk albo zdrobniale Erys
Wlasnie Erys wrocil z przedszkola, a jaki zadowolony