Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2011, 21:17

Gabi, za klapkami najlepiej na jakiś targ uderzyć :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

02 lis 2011, 22:21

ogladam porodowke na tlc i rycze jak bobr :ico_puknij: ze wzruszenia? bo mysle o nadchodzacym porodzie i chcialabym juz miec Borysa przy sobie? nie wiem :ico_noniewiem: dobrze bo tap madl bedzie zaraz to sie odmule :ico_oczko: swoja droga warunki maja tam cudne ale jak bym miala lezec tyle godzin w bezruchu to bym zwariowala :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2011, 22:28

ogladam porodowke na tlc
Też oglądałam, czułam ich ból na sobie... ale zarazem zazdroszczę, że kruszynki mają przy sobie. Na widok świeżo narodzonych maluszków, na mojej buzi pojawiał się szeroki i szczery uśmiech. Nie umiem się doczekać kiedy będziemy tulić naszą Martynkę ! :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 lis 2011, 22:30

Aga ja tak wlasnie lezalam z oby dwoma po 24h

wlasnie sie porodowka skonczyla a ja ryczalam ja bobr
az mi teraz z nosa cieknie

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2011, 23:57

he he to witam w klubie bobrów , mi sie przez to wszystko na żale zebrało i tak sie rozwyłam az mnie głowa rozbolała a teraz spać nie moge :ico_puknij:

przypomniało mi sie ze mam po dziewczynach śliczną pozytywkę misia , tylko kurcze nie mogę jej znaleźć przez te remonty :ico_zly:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 lis 2011, 07:31

Witam rano z :ico_kawa: ,
ja już nie śpię od 04:30 aż nie wiem co z sobą zrobić, spanie całkowicie rozregulowane a dzień potem się strasznie dłuży.
Dziewczyny czy któraś z was miała albo ma dla dziecka takie zwykłe proste łóżeczko łóżeczko? Jak ono się sprawuje, jest stabilne?
Jutro mam wizytę kontrolną u ginekologa, kończy mi się L4, i trochę się martwię czy wszystko ok bo przez miesiąc od ostatniej wizyty wg mojej wagi nic nie przytyłam a przecież teraz powinnam tyć bo dziecko bardzo rośnie prawda?

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2011, 07:39

szyszeczka, i ja dołączę do Ciebie z :ico_kawa:

Ja dziś mega niewyspana bo moje stęsknione dziecko już o 1:30 przyszło do nas do łóżka do tego 3 razy wstawałam do łazienki i ogólnie pogoda śpiąca jest a ja razem z nią :ico_olaboga: :ico_olaboga:

szyszeczka, i nie martw się wagą na pewno wszystko jest ok ja to chciała bym żebym tak nic nie przytyła choć raz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2011, 09:35

ja też witam z cieplutką herbatką

ja chyba wcale nie spałam w wc byłam z 10 razy do tego zapchany nos i nogi które mi przeszkadzały ,jak bym mogła to bym je sobie odkręciła i wyrzuciła :ico_zly:

szyszeczka, nie przejmuj sie waga , tak jak dziewczyny piszą rożnie to bywa ,raz sie tyje więcej raz mniej ,
a co do łóżeczka to ja miałam takie zwykła zwykłe i całkiem dobrze się sprawdziło :ico_sorki:

ja mam dziś zamiar kopytka zrobić ,ale czy mi się zachce to się okaże :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2011, 09:39

a ja dziś mam dzień wolny od gotowania wczoraj zrobiłam zupkę pomidorową na dziś i mam jeszcze trochę ryżu z kurczakiem i warzywami i starczy :)

a łóżeczko zwykłe takie to i ja miałam przy obu dziewczynach i teraz też będę miała takie zwykłe jak to się mówi i to pierwsze łóżeczko i te teraz mam od znajomych więc jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby a ja tam zadowolona byłam z takiego łóżeczka bo i jedna i druga dziewczyna spały w nim do min 2 lat a może nawet ciut dłużej

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

03 lis 2011, 09:51

Cześć dziewczynki :-)

szyszeczka też mam zwykłe łóżeczko :-) w przypadku Emilki byłam z niego bardzo zadowolona :-) a wagą się nie przejmuj. Napewno jest wszystko ok :ico_oczko:
Jadzia, zdrówka dla Ciebie bo widzę że chyba jakieś przeziębienie Cie bierze :ico_noniewiem:

Zawiozłam Emilkę do przedszkola a wracając zahaczyłam o śniadanie w McDonaldzie :-) Ale żeby nie było to za to mam karę bo mnie zgaga męczy :ico_noniewiem:
Dzisiaj na obiad chce zrobić naleśniki z jabłkami no i może się zmobilizuję do prasoswania bo wczoraj nic nie zrobiłam :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”