A moje dziecko chyba oszalało.Jak zasnęła o 15 na spacerze tak obudziła sie o 17 na karmienie, zjadła i śpi do tej pory.
Widać świeże powietrze dobrze jej robi i śpi się jej fajnie.
No i za kolejne 100 g
tez sie cieszePati super że Mały tak ładnie rośnie
tak ja odbijam za każdym razem, w nocy też bo nasza lekarka mówiła ze to czego nie odbijemy podczas jedzenia i po jedzeniu bedzie musiało wyjsć druga stroną w postaci bączków i bedzie powodowało ból brzuszka, wiec wole go ponosic troszkę ale zeby nie cierpiał z powodu gazówMam pytanko dziewczyny- czy Waszym maluchom odbija sie za kazdym razem???
Konrad spał juz na spacerku 5 godzin bez jedzeniaCzasem się zastanawiam, ile by tak wytrzymał bez jedzenia jakbyśmy tak spacerowali, 4 godziny? 5 godzin??
dałabyś radę! Dziecko urodziłaś, więc co to przy tym zastrzykA co do zastrzyku to ja bym chyba nie dała rady
nie, w nocy to nawet rzadko. Ale ponoć to normalne, bo jak dziecko je spokojnie to się nie nałyka powietrza. Potrzymam chwilę i odkładam, czasem za chwilkę się wierci to podnoszę i wtedy jest bek, albo i nie, jak to była podpucha,żeby wziąść na ręceMam pytanko dziewczyny- czy Waszym maluchom odbija sie za kazdym razem???
M. też kiedyś pytał lekarkę i to samo nam powiedziałamartwiliśmy sie jego zezowaniem
hehe, to jakby mnie Maciek wkurzył to wystawiam go na 6 godzin na balkon i niech śpiKonrad spał juz na spacerku 5 godzin bez jedzenia
a u nas dni są takie sobie, czasem zdarzy sie ze młody spokojny, ale on jeszcze lubi być noszony, przy cycusiuA w nocy śpi, owszem śpi, ale skubany budzi się na papu co 2 godziny, tak od 23.30, a o 6 po spaniu. Mam dość! Czyli jednak kiedyś zapeszyłam jak się pochwaliłam, że lepiej
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość