monia-80, wspaniale wiadomości
[ Dodano: 02-11-2011, 20:41 ]
dziewczymi dziękuje za typy co do płci dzidzi chciałabym aby sie sprawdziło ale mam przeczucie że urosły jednak jajeczka
- a wez,ja sie wczoraj poplakalm jak ogladalam Top model,jedna z dziewczyn ma 5-cio letniego synka i wygrala jakies zadanie i w nagrode przywiezli jej to dziecko,nie widzieli sie chyba dwa miesiace i tez sie poryczalam jak glupia,wiem co czula,bo dla mnie te rozstania z Andrzejkiem,kiedy jezdzilam na turnusy byly najwieksza kara na koniec jak ten chlopczyk musial juz jechac do domu,tak plakal,prosil mame,zeby z nim wrocila,no masakra - wylam jak bobrNaplaklam sie jak zobaczylam maluszka jak glupia
ja to samo łzy mi tak ciekły i oczywiście już sie nakrecałam jak ja Franka zostawię- a wez,ja sie wczoraj poplakalm jak ogladalam Top model,jedna z dziewczyn ma 5-cio letniego synka i wygrala jakies zadanie i w nagrode przywiezli jej to dziecko,nie widzieli sie chyba dwa miesiace i tez sie poryczalam jak glupia,wiem co czula,bo dla mnie te rozstania z Andrzejkiem,kiedy jezdzilam na turnusy byly najwieksza kara na koniec jak ten chlopczyk musial juz jechac do domu,tak plakal,prosil mame,zeby z nim wrocila,no masakra - wylam jak bobr
po 15 przyjmuje lekarzasiab, a Ty dzis o ktorej masz wizyte?
ale pysznościno ale teraz dla poprawy nastroju stawiam,bo rozkwitl mi 4 kwiatuszek,zaczelam 4 m-c ciazy
- nie mysl o tym,co ma byc to bedzie,ja tez przezywalam na zapas,ze jak ja zniose te kilka dni,rozpaczalam a potem musialam go zostawc w sumie na pol rokui oczywiście już sie nakrecałam jak ja Franka zostawię
-ale ja generalnie płacze teraz nawet na reklamach
- heh,to moze niebawem bedzieszi powiem wam ze ja nie w ciazy a tez na tej scenie sie zryczalam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość