cześć
byliśmy u lekarza, oczywiście zarejestrować się nam nie udało, ale poprosiłam panią doktor i nas przyjęła. Mam podawać znowu gastrotuss, wg niej nie powinnam zmieniać jeszcze mleka na normalne (chociaż jak chcę, to mogę spróbować) jedynie na nutramigen, ale tego robić nie będę. Do gastro mamy mimo wszystko pójść, 17 listopada dowiem się dopiero czy będzie dla nas termin.
Widać, że skok rozwojowy jest/był, bo tyle nowych umiejętności dzieciaczki zdobyły
Koroneczka Krzysiu mówi ma lub mamamama właśnie
z tata się nie wyrywa jeszcze, ale wyobrażam sobie jaką Twój mąż ma radochę
Ania tak nam zazdrościłaś nocek, a teraz ja zazdroszczę Tobie
Krzyś nawet w dzień słabo śpi, po 40-50min 5 razy
zaraz zagłosuję jeszcze na Was i trzymam kciuki za wygraną
Emilia ja na azs dostałam tabletki, ale nie pamiętam już jak się nazywały i maści sterydowe, oprócz tego wiadomo emolienty, dodatkowo dieta eliminacyjna, bo moje azs powstało w wyniku bardzo silnego uczulenia na nikiel i głównie po jedzeniu mnie wysypywało-kakao, pomidory i orzechy były najgorsze. Krzysiu obraca się na brzuszek, ale szybko się denerwuje i ryje buźką w macie
Murchinson dla Mateuszka :ico_buziaczki_big:
Mariola super fotka
to tyle co pamiętam
W jaki sposób podajecie kaszkę mannę i czy taką zwykłą błyskawiczną? W sklepie widziałam taką typowo dla dzieci, ale mleczną. Jak ugotować pół łyżeczki czy łyżeczką kaszki?
Dzisiaj ugotowałam ze szklanki wody i nie wiedziałam co z resztą zrobić, więc wywaliłam, bo nie wiem czy można ją przechowywać