Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 lis 2011, 22:31

Mad.Śliczny brzuszek :) a rozstępów prawie nie masz ja mam bardzo duzo na przodzie brzucha ale nic nie pomoga na poczatku smarowalam kremem fissan a teraz Perfecta mama ale tez nic nie daje a wy czego używacie?

Pozdrawiam i miłego wieczorku
Ja używam kremu z Ziajki, ale jak mu się skończy to myślałam o Palmersie- słyszałam, że jest dobry

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

03 lis 2011, 22:58

Mad ladny brzuszek i chyba na mieciutki wyglada
a mi dzis polozna powiedziala ze jak jest twardy to duze dziecko bo go rozpycha
a jak miekki to male i duzo wod
ja mam bardzo twardy do okola i ponoc duze dziecko

szyszeczka
a ty chyba nigdy nie pokazywalas nam brzusia ?
moze pochwalisz sie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2011, 08:32

Witam i ja dziewczyny już wyszykowane do szkoły i własnie wychodzą a ja już z :ico_kawa: siedzę i dziś mam plan wszystko poprasować i posprzątać mieszkanie żeby jutro mieć spokój

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 lis 2011, 09:02

Witam :ico_ciezarowka:
ja jem śniadanie i uciekam do lekarza.
Beatka fotkę wrzucę popołudniu jak mąż wróci z pracy i zrobi mi zdjęcie.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2011, 09:28

szyszeczka to czekamy na foto :ico_haha_02: a wogóle to czekamy na wieści polekarzowe a Ty Gabi sę nie denerwuj

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2011, 09:52

hej

tak jak Aga przewidziała mnie zaczyna choróbsko dopadać ,wstałam z mega bólem gardła i podobno w nocy kaszel mnie męczył ,chociaż ja nie pamiętam :ico_noniewiem: ,ale się nie daje już witaminki i syropek wzięłam i pod kocykiem siedzę z herbatką malinową .

trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na relacje :ico_sorki: a od szyszeczki dodatkowo na foto brzusia :-D .

wczoraj miałam zgagę giganta :ico_placzek: aż usnąć nie mogłam ,ale po wypiciu mleka przeszło i zasnęłam jak kamień( do 3:30) ,chyba codziennie wieczorem tak będę robić może chociaż te parę godzinek w tedy będę przesypiać :ico_sorki:

[ Dodano: 04-11-2011, 08:54 ]
ooooo i stawiam :ico_tort: :ico_tort: za kolejne okienko :-D :-D wreszcie przeskoczyło :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

04 lis 2011, 10:23

Hejka :-)

Odstawiłam Emilkę do przedszkola i pojechałam na zakupy bo zachciało mi się fasolki po bretońsku :-) Także fasolka pyrka już w garze a ja delektuje się herbatką :-D
Wczoraj zabrałam się za prasowanie ale jeszcze połowę mam na dzisiaj bo mnie wczoraj już kręgosłup zaczął boleć :ico_noniewiem:

Gabi czekamy na wieści od lekarza :ico_sorki:
Szyszeczka u Ciebie oprócz na wieści czekamy na zdjęcie brzusia :-)
Ewelinka pytałaś o ciuszki. Ja mam w rozmiarze 56-62 i troszkę w rozmiarze 68. Będę chciała jeszcze przejść się na ciuchy i dokupić właśnie w rozmarze 68 :-)
Jadzia, zdrówka kochana
Kaja, też chce dzisiaj wszystko porobić bo u nas pogoda codziennie jest cudowna więc może jutro byśmy jakąś wycieczkę sobie zrobili :-)
Beatka ja wiem czy do końca tak jest z tym twardym brzuchem :ico_noniewiem: w moim przypadku to wychodziło by na to że rano mam malutkie dziecko bo brzuchol mam miękki a wieczorem rośnie bo brzuch mi twardnieje :ico_oczko:

Jak byłam na zakupach do dwie sprzedawczynie na różnych stoiskach mnie dopadły i pytają kiedy rozwiązanie. Jak im powiedziałam że w styczniu to robiły woelkie oczy i stwierdziły że mam wielki brzuch :ico_noniewiem: Wogóle zaczyna mnie to troszkę wkurzać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2011, 10:48

i stwierdziły że mam wielki brzuch :ico_noniewiem: Wogóle zaczyna mnie to troszkę wkurzać :ico_noniewiem:
no u mnie to samo jest kto mnie nie widzi to pyta kiedy rodzę i wielkie zdziwko jak mówię że początkiem lutego :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2011, 10:56

:ico_kawa:
Mad ladny brzuszek i chyba na mieciutki wyglada
a mi dzis polozna powiedziala ze jak jest twardy to duze dziecko bo go rozpycha
a jak miekki to male i duzo wod
ja mam bardzo twardy do okola i ponoc duze dziecko
nie strasz :ico_chory: mj brzuch jest twardy :ico_noniewiem: z Igim też był twardy no i jeśli to prawda to się sprwadziło bo on był duzy :ico_sorki:
Aga26, u nas też dziś fasolka po bretonsku :ico_oczko:
Mad śliczny brzuszek :ico_brawa_01:
dziewczyny czekam na wieści po wizytach :ico_sorki:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lis 2011, 11:45

u nas też dziś fasolka po bretonsku
U mnie też dzisiaj fasolka, czyżby wszystkie się zmówiły hehe
Jadzia- za kolejny tydzień :ico_brawa_01: i dużó zdówka
Szczerze mówiąc to mnie tez coś bierze, wczoraj wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i troche na wieczór przeszło, ale dzisiaj od nowa to samo

Dziewczyny, śliczne brzuszki.
JAk ja dawno nie robiłam zdjęcia swojego,jakos tak nie mam weny do robienia zdjęć :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”