to ja tez postawię bo Izunia ma 5 tygodni

a Moja 7 tyg już skończyła:) To też postawię![]()
![]()
![]()
Ooo pochwal się co kupiłaś.zaraz sie z domu zbieram i jade poszukać ladnego ubranka na chrzest
Ja rzadko kiedy siedzę dłużej ale jak się już zdarza to o 22:30 ledwo na oczy widzę i zasypiam na siedząco.podziwiam!! Ja tam o 23 góra to już nic na oczy nie widzę...i tak do 1 nie spałam:)
hehe a wiesz że identycznie było ze mna jak byłam dzieckiem .kwiatunio ja widziałam w przychodni jak wyszła Pani od lekarza (który też jej kazał pieluchować) i zaczęła owijać to swoje dziecko po czym idzie pielęgniarka i pyta się tej Pani czy ona zwariowała żeby nic nie robiła nie męczyła dziecka, przyszła za tydz na kontrole i na bank jej lekarz powie że wszystko jest ok.
I od razu zapominasz o zmęczeniu i wybaczasz wszystko prawda ?dokładnie a najbardziej rozbrajające jest to kiedy chcę żeby już zasnął a on puszcza tenszkoda czasu na sen:)
cudowny bezzębny uśmiech![]()
![]()
Ale 3 prania ubranek synka tylko czy wasze łącznie?szkieletorek, fajnie z tymi pieluszkami, ale ja bym chyba cierpliwości nie miała do tego prania. Chociaż fakt faktem ze 3 prania mi ida na tydzień.
możliwe ale ja nie będę ryzykowała jakiś "powikłań" wolę się z Izunią przemęczyć i mieć "czyste sumienie"hehe a wiesz że identycznie było ze mna jak byłam dzieckiem .
Lekarz kazał rodzicom pieluchować szeroko , robili tak ale ja właśnie darłam się okropnie bo to nie za wygodne chyba. Po jakimś czasie ktoś im powiedział by sobie darowali ale lekarzowi mówili że nadal robią jak kazał.I co efekt był taki że co wizytę lekarz mówił że super jest coraz lepiej a oni nic nie robili.
O matko , biedactwo .Wygląda to bardzo niewygodnie ale pewno się mała przyzwyczai z czasem .tak to wyglada na Izuni
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość