- a jestescie pod opieka poradni alergologicznej czy tylko pediatra was prowadzi?, boję się jeszcze
przepraszam myślałam, ze nie można wklejac tylko linków z reklamami, to nie była reklama tylko link informacyjny tak jak np. są wklejane linki z do wiadomości działu "z kraju i swiata" a napisałam osobno bez www. tylko "link usunięty przez obsługę foruml" i tez to zostało skasowane mimo ze to nie jest linkNicola_1985, proszę nie wklejaj linków na forum, zainteresowanym na PW wyślij.
- testy testami,my tez nie mielismy testow,dopiero w tym roku,jak juz Andrzejek 4 lata skonczyl a w poradni z ta skaza to nas od 6 m-ca Andrzejka prowdzil alergologjak skończy 3 latka to dopiero można zrobić testy
- ale to rekalam innej stronkia napisałam osobno bez www. tylko "link usunięty przez obsługę forum" i tez to zostało skasowane mimo ze to nie jest link
a czy ja też moge prosić o te przepisy na PW??? PROSZĘĘĘĘĘ!!!! kilka mam, i tylko jeden że bez jaj i mleka cłakiem, jakieś cisteczka i chyba dziś zrobię jak dzieci pozwolą, a inny że jaja przepiórze - póki co to na taki luksus mnie nie stac hihibuzok14 ja mam kilka fajnych przepisów w domu na słodkości bez mleka i jajek,jak cchesz to ci na PW napiszę i wyślę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość