Wczoraj mi kilka razy brzuszek się napinal ale przechodziło zaraz szybciutko nie lubię tego uczucia aż sie słabo robi wtedy. Ogólnie jest mięciutki

Kingoza a jak u ciebie z ruchami mała daje mocniej znać o sobie ?
dziekujeŚlicznie wyglądasz, zazdroszczę..., ja teraz to już nie mam co na siebie ubrać tak mi brzuch wywaliło.
- napewno sie rozkreciMam nadzieję że sie rozkręci bo zeświruję.
- pokazja teraz to już nie mam co na siebie ubrać tak mi brzuch wywaliło.
ale chyba nie w tym stanie hihi...po ciązy bedziemy walczyć ze zbędnymi kilogramami...powinnam schudnac z 15![]()
ja też mam z przodu...ale jak pytałam lekarza to on powiedział ze to nie ma wpływu na ruchy...ale sie nie martw...moj mały to dopiero od dwoch tyg sie rozkręcił...szczególnie czuje w dolnej czesci podbrzusza...i czesto w pecherz...wiec Twoja malutka tez jeszcze pokaze na co ją staćginek mi wpisał że łożysko z przodu
o..ja też chce zobaczyćubrać tak mi brzuch wywaliło.
o tak...chwała im za toleginsach i tunikach dobrze że ktoś te leginsy
już czujesz??? a jak z poprzednimi szkrabami...też tak wczesnie czułaś???a mojego szkraba czuje coraz wyrazniej,jejciu - kocham to uczucie
...nie przejmuj sie...niedawno koleżanka spoglądając na moj brzuch powiedziała ze ona miała taki w 8-mym miesiącumowia,ze jak na 4 miesiac i
na tym zdjęciu nie wyglada na az taki duzy...słodkimoj 14 TC - jest duzy ale z wszystkich moich 3 najmniejszy
- o kurka,oby niewyczytałam ze w szóstym miesiącu powinnam przybierać poł kilo na tydzień
- Zuzke takteż tak wczesnie czułaś???
- nie,spoko jest,wole takie gadanie,niz to jak bylam w ciazy z Zuzka - "o jaki duzy brzuch?blizniaki?"...nie przejmuj sie
- o jajuz sie wyspał o 4.30
- dziekujena tym zdjęciu nie wyglada na az taki duzy...słodki
śliczny brzusiomoj 14 TC - jest duzy ale z wszystkich moich 3 najmniejszy
czekam z niecierpliwością niech mnie leje ile wlezie nawet po żebrach...wiec Twoja malutka tez jeszcze pokaze na co ją stać
moja teściowa dziś do mnie ale ty już gruba jesteśnie,spoko jest,wole takie gadanie,niz to jak bylam w ciazy z Zuzka - "o jaki duzy brzuch?blizniaki?"
no to superDzis nawet udalo sie bez wymiotow i mdlosci dzionek przezyc
ja schudłam najpierw 5 kg po 2 miesiącach nabrałm spowrotem te 5 a licząc już po nabraniu to wychodzi że 4 kg na plusieile wy juz przytylyscie od poczatku ciazy ??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość