no nie zalezy ale kilka dni przed sobota dzwonila kuzynka ktora tez jest w ciazy i juz jej powiedzialam ze mam dosc fajny brzus a tu sie spotykamy na cmentarzu w sobote a tam nico hehe Smiala sie troche ale wiadomo jak jestmama_zuzi1980, juz nie dlugo wyskoczy i nie zniknie,ale z tego co pamietam, pisalas,ze az tak ci nie zalezy na widocznym brzusiu,wiec git
- nie zamartwiaj sie na zapals,jakos to bedzie - zobaczyszja kochane malo wpadam mam jakies kryzysy
- no ja wam wklejalam moj brzuch sprzed 2 tygodni i tez byl wiekszy,niz ten wczorajszySmiala sie troche ale wiadomo jak jest
- wiesz co,nie wiem gdzie mieszkasz ale wpisz sobie w google tajemniczy klient i nazwa miejscowosci,moja kolezanka tak dorabia u nas w miescie,firma zleca jej,ze ma np isc do sklepu i kupic koldre,grymaszac przy tym i potem w ankiecie ma wpisac,jak zachowala sie pani ekspedientka,innym razem kupowala plaszcz i na drugi dzien miala oddac go do sklepu i tez zobaczyc reakcje,dostaje za takie cos od 20-30 zl za jeden wypad,wiec moze u was tez takie cos jest?ehh nic w necie nie ma pewnego jak dorobic..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość