szczęściara....u Nas zje przed snem ( między 19 a 21) i je mleko a potem dopiero rano :) tak o godzinie 8 :)
to teraz trzeba szukaćSzukam czegoś dla Stasia na mikołajki, myślę o jeździku lub pchaczyku. lulu sobie zażyczyła aparat fotograficzny z kotkiem i album na zdjęcia z kotkiem oczywiście
aaaaa, to może to jest właśnie klucz do sukcesu, tylko nie wiem czy Stasiu tak szybko po kaszy będzie chciał mleko. A kładziesz ją spać po tej kaszy? Czy dopiero po mleczku? Mój Stasiu zasypia po 18, najpierw kąpiel, potem wciąga butlę kaszy, już prawie na śpiocha, choć staram się go w miarę świadomego do łóżeczka odłożyć i tam zasypia.kasze je łyżeczką o 18.30-19.00, a butle mleka 150ml pije o 19.30 -20.00 no i do rana już nic![]()
fajny, ładnie wyglądapinko my dla Julki na mikołajki kupimy chyba smartfonik z FP
nie wiem jak u Was, ale tu we Wrocku mamy lumpeks KOLA SKLEPY i tam codziennie jest taniej. Jednego dnia jest dostawa, na następny dzień 30% taniej, potem 50 %, a na koniec jest wyprzedaż wysztko po 5 zł jednego dnia i nastęopnego wszystko po 3 zł. Nie są to ciuchy przebrane, bo babeczki dokładają tam na świeżo cały czas nowych rzeczy, więc jest z czego wybierać ja tam nakupowałam dużo rzeczy sobie, Uli, mężowi płaszcz zimowy i kurtkę, w super stanie po 5 zł każde. Aż się nie opłaca po normalnych sklepach chodzića byłam wczoraj na lumpeksie
mniam, to pochwal się potem jak Ci wyszływ dodatku przyszły dzisiaj zamawiane przeze mnie formy do muffinek więc może dzisiaj zrobię ;p
hehe ;D no my nie dajemy telefonów, jesteśmy na tym punkcie przewrażliwieni, bo widzimy jak M siostrzeniec- tylko telefon, komputer telewizor.. podwórko tylko czasemMały elektryk nam rośnie, albo elektronik
dokładnie, u Nas jest tak np w jednym, jest dostawa we wtorek jest 30 zł za kg, i codziennie o 4 zł taniej, tak więc w poniedziałek jest po 14 zł za kg, ale niestety towar nie jest dorzucany, a więc w poniedziałek nie ma za bardzo z czego przebierać ;/Aż się nie opłaca po normalnych sklepach chodzić
właśnie się chciałam o to Was zapytać ile np za jednym razem Wasze dzieciaczki wypiją mleka, u mnie 180 ml :)a nie to moja same mleko pije, bez dodatku
a dużo je kaszy i wypija mleka?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość