hej
ja wstałam dokładnie 6.20 Kris mnie obudził ale spoko bo i tak do przedszkola trzeba było młodą odprowadzić
później po drodze piekarnie odwiedziałam i jesteśmy w domku, a teraz młody ćwiczy wspinaczkę po meblach
HEJ
Ja dzisiaj z małym u mamy na wsi jest taka piękna pogoda
NICOLA_1985, u mnie ostatnio mało czasu na wszystko praca , Jasio noi firma w której ciągle pomagam mężowi. A i zaomniał powiedzieć że jeszcze robę studia po dyplomowe więc weekendy niektóre tez mam zajęte.
kurczę jakaś paranoja.... młody dostał nagle gorączki w ciągu dnia wszystko ok nic nie zapowiadało , ze coś moze byc nie tak a tu taki wałek.. budzi się i woła "mamooooooooooooooooooo... , mamoooooooooooooooooooooooooo..." to ja ide daje mu ręke zeby zasnął bo lubi mnie potrzymać i co czuję... mega gorący..
Współczuję... u nas podobnie. milena całe popołudnie pospała na mnie spociła się jak świnka bo i gorąca była strasznie... Teraz jest jeszcze na chodzie, wyspana. Nawet zjadła chlebek z wędlinką. A pije non stop.
Idziemy zaraz razem spać, będę ją dzisiaj grzała albo ona mnie
witam z poranną herbatka
mój misiek zasnął po ibufenie i przespał resztę nocy, jak na razie po gorączce ani sladu z rana mierzona temperatura 36,4 - nie wiem o co kaman, co to było i czy wróci humorek ma jakby nigdy nic, nie wygląda bynajmniej na chorego nawet rozrabia troche jak to on zwykł robić od rana