150mlwłaśnie się chciałam o to Was zapytać ile np za jednym razem Wasze dzieciaczki wypiją mleka, u mnie 180 ml :)
w domu popatrzę, bo na urzędowym kompie nie widzę zdjęć,Takie prace sobie robimy ostatnio jak się wam podobają
na wieczór dostaje kaszę w butli, dość gęstą, może masz rację z tym zamulaniem... A dajesz kaszę przed czy po kąpieli? Pije sporo, bo ok. 250ml mleka i czasem się denerwuje jak mu się skończy.pinko, a ty dajesz butle kaszy czy łyżeczką
bo może butla go zamula?
i ile ml pije kaszy ile ml mleka?
my też nie dajemy, ale czasem dopadnie w swoje małe rączki i pcha od razu do buzi, trzeba zabierać.hehe ;D no my nie dajemy telefonów,
u mnie 180 ml :)
Ło matko150ml
Czy to oznacza, żę za dużo mój Stasiu je? Powinnam mu ograniczać? Z Ulą tak nie miałam, bo ona była na cycua ja i tak bym więcej nie robiła, chyba, że częściej bo Nell butelka ma max 150ml
ja dzieci kąpie 2 razy w tygodniuA dajesz kaszę przed czy po kąpieli?
i ja zadawał sobie takie samo pytanieCzy to oznacza, żę za dużo mój Stasiu je? Powinnam mu ograniczać? Z Ulą tak nie miałam, bo ona była na cycu
To się zdziwicie ile je mój StefanŁo matkoto mój jest straszny żarłok
U Nas jak M się uśpi a Ona siedzi na łóżku obok niego to mu po kieszeniach grzebie i szuka telefonu heheemy też nie dajemy, ale czasem dopadnie w swoje małe rączki i pcha od razu do buzi, trzeba zabierać.
ja kąpie co 3 dzień, czasem co drugi :)ja dzieci kąpie 2 razy w tygodniu
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość