A ja dzis obudziłam się z strasznym bólem lewej piersi , bardzo była twarda wiec to pewno zapalenie bo zimno mi , głowa mi pęka i słaba jestem okropnie.I teraz co mam robić jak jest zapalenie piersi ?Czy mogę normalnie małą karmić ?
pewnie zastój, zapalenia nie ma jeśli nie masz gorączki, weź paracetamol np apap
rozmasuj piers ciepłą dłonią, odciagnij troszke pokarmu (tylko tyle aby mieć uczucie ulgi nie do końca) albo daj małej wyssać

ona najlepiej opróżni pierś

ale niech nie ssie do końca znaczy nie tak długo jak zawsze

troszke krócej

bo jak wyssie do końca to tyle samo mleka napłynie na kolejne karmienie
po wszytskim mozesz zrobić sobie chłodny okłąd z mokrej pieluchy tetrowej na piers, przyłożyć potłuczony liść kapusty białej schłodzony w lodówce
[ Dodano: 10-11-2011, 10:59 ]
szkieletorek, póki pierś bedzie twarda zaczynaj karmienie od tej twardej piersi, nie opróżniając do końca, potem podawaj drugą zdrową pierś zeby mała dojadła
to powinno wystarczyć
no i weź ten apap gdyby bardzo bolała pierś, 3 razy dziennie 1 tabletka, to powinno zapobiec zapaleniu
[ Dodano: 10-11-2011, 11:01 ]
izus u mnie to samo, wpływ na konto miałam i już go nie ma za kliknięciem jednym:( ale grunt, ze kaska na podstawowe życie jest.
ach wex mi nawet nie mów

wkurzam sie ze tyle kasy nam ucieka, no ale w tym miesiacu ostatnia rata kredytu na samochód
mój kredyt kończy sie za 7 miesiecy

bedzie łatwiej
[ Dodano: 10-11-2011, 11:05 ]
nina0226, zdrówka życze