fajnie a wy też dostaniecie jakieś fotki?idę zaraz z Młodym do fotografa- chcę mi zrobić kilka fajnych zdjęć , będą na ścianę w salonie
niunia mi 1,5 godz pospała,dostała mleczko i się bawi,pewnie przed 18 jeszcze 1 drzemka będzie
fajnie a wy też dostaniecie jakieś fotki?idę zaraz z Młodym do fotografa- chcę mi zrobić kilka fajnych zdjęć , będą na ścianę w salonie
już takAnia a ten wywar mięsny też Milence dajesz?
albo zrobisz większe zapasyJak mój mąż wyjedzie faktycznie do tej Francji to chyba zatrudnię sobie kogoś do wnoszenia zakupów i wózka
mądrala małyKrzyś chyba faktycznie symuluje ten kaszel, kiedyś zakaszlał i ja na to zwróciłam uwagę i teraz jak zakaszle, to od razu patrzy na mnie i reakcję-gadzinka jedna
Mój cały czas tata nawija ja mówię- powiedz mama- a on tata i się cieszy, bo cos mu wychodzino i wychodzi jej "tata"
wielka niewiadoma teraz nic nie słychać, a nagle może się okazać, że np za tydzień czy dwa wyjazdA kiedy będziecie wiedzieć czy mąż jedzie do Francji?
rewelacjazupki też już zjada z miseczki
co głuchy nie dosłyszy to zmyślino i wychodzi jej "tata" a moja mama do niej "powiedz baba"
tyle gdzie je będę trzymać na tych moich 33m2albo zrobisz większe zapasy
zapomniałam napisać już biorę telefon i piszę, Zoola mi kiedyś też nie odpisałaMotylek ci wczoraj odpisała
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość