Ja własnie odpoczywam, bo miałam kolejną nieprzespaną noc . Oliwcia z Adrianem mieli wczoraj stawiane banki, bo okropnie kaszlą , byłam z mimi u lekarza, i dostali jakies syropki, no i się kurujemy.co dzisiaj robicie?
Aniu troche to mało powiedziane . Zaczęło się jak mały miał 3 tyg i dokarmiłam go Nan pro ha, no i wylądowaliśmy na tydzien w szpitalu, bo robił okropne kupki z dużą ilością krwi. Po badaniach okazało się, że to silna alergia na to nieszczęsne mleko NAN PRO HApowiedz mi to ty chyba miałaś u Adrianka trochę krwi w kupce? znaczyła coś ona czy nie?
zleci nawet się nie obejrzysz kiedyNo teoretycznie równe 6 tygodni
bo od wczoraj dość często robi kupkę,normalną to fakt,ale co pielucha to kupka,jak u noworodka,je normalnie,temperatury nie ma,nie marudzi,a teraz znowu kupka i troszkę krwi w niej nie wiem czy się martwić czy nie,jak jeszcze raz zobaczę krew to zadzwonię chyba do naszej pani doktor i zapytam co robićA czemu pytasz? coć z malutką?
Adrian też nie miał żadnych objawów oprócz kupek . Mnie to wygląda na alergię, może coś dodałaś do zupki (Aduśk np uczulił seler, który wrzuciłam do zupki), albo może mleko jej zmieniłaś?je normalnie,temperatury nie ma,nie marudzi,a teraz znowu kupka i troszkę krwi w niej nie wiem czy się martwić czy nie,jak jeszcze raz zobaczę krew to zadzwonię chyba do naszej pani doktor i zapytam co robić
no mnie lekarka powiedziała, że wołowina uczula i kazała tylko drób i królika dawaćkilka dni temu z nowości to wołowinkę dostała
do męża zaraz zadzwonię to mam nadzieję,że nie zapomni kupić jak z pracy będzie wracałDICOFLOR30
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość