Witajcie wieczorowo
Dziś nie czuję sie najlepiej brzuszek mi sie 3 razy stawiał ból znośny ale nieprzyjemne uczucie i moje pytanie takie dziewczynki te po 20 tyg czy też wam już brzuszek twardnieje ?
wiesz co, czasami w nocy jak się przebudzę i mocno chce mi się siusiu to czuje, że jest bardzo twardy..., ale po powrocie z WC już wraca do normy.wam już brzuszek twardnieje ?
źle napisałam, a ja nie lubię żadnych zakupów na których muszę płacić własną karta a dzisiaj akurat męża ściągnęłam do marketu zaraz po jego pracy, żeby mi to wszystko do auta spakował i żebym nie musiała dźwigać, a on akurat swoją kartę w domu zostawił, cwaniak jeden...a ja lubie zakupy spozywcze,nie lubie na ciuchy chodzic np jak potrzebuje buty czy kurtke
Ja jakoś nie mogę się do tego przekonać, mąż kiedyś zaproponował żebyśmy wspólne konto mieli ale ja zawsze taka zosia samosia byłam i wole mieć jakąś tam swoją kaske. Niby kasa jest wspólna, bo nie dzielimy się tym kto płaci to czy tamto, ale mnie tak jakoś lepiej. Jak na przykład chce mu coś kupić to nie może sprawdzić ile kosztowało a przy wspólnym koncie nie byłoby takiej możliwości.aaaaaa,no my mamy jedno konto i tam nasze wszytskie wplywy sa,wiec nie ma roznicy czaja karta zaplacone
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość