kupki ustępują,więc pewnie to na ząbki było,ale i tak zębów brakAniu jak Milka? Moim zdaniem te często kupy to od zębów.
Co na obiad?
mielone z ziemniaczkami
Liwia też uwielbia szczególnie gryżćw ogóle to uwielbia telefon
superale pospały dzieci do 8.45
współczuję, zdrówka dla dzieciaczkówMarcel zarazil Antoninke katarem
Marcel kaszlal - chyba od kataru, budzil nas, potem to samo Tosia, plakalam nie mogla oddychac i jesc, zwymiotowala 2 razy mleko jak sie napila
Dziękuję. Podoba to mało powiedziane Najbardziej jednak lubi jak sadza się go na kolanach i robi konika-pataj, pataj, on podskakuje i śmieje się w głos, może tak godzinami.I też mu się podoba ta pozycja? maksio uwielbia siedzieć , widzi wszystko dookoła i jest zachwycony.
Tak, cała buzia zsypana takimi plackami (podobnie jak przy skazie), dodatkowo zmienione miejsca były mocno czerwone.wysypki dostał?A, zapomniałam Wam napisać że Mateusz ma uczulenie na żółtko.
To sama przyjemność wybieraćczekam na męża i jedziemy po marketach pojeździć, jeszcze dużo rzeczy do kupienia!
Mój na 3 ale odsypia drogę. Mi Mateusz prawie usnął jedząc zupę.moja na drugiej drzemce
ładnie go obsypałoTak, cała buzia zsypana takimi plackami (podobnie jak przy skazie), dodatkowo zmienione miejsca były mocno czerwone.
moja przy jedzeniu nie usypiała jeszcze pewnie jeszcze jakąś drzemkę ci zaliczy dzisiaj?Mój na 3 ale odsypia drogę. Mi Mateusz prawie usnął jedząc zupę.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość