Dzieńdobry!
Dziś kolejny ponury dzień
nie mogłam się pozbierać z wyra dzisiaj, jak się młody obudził położyłam go koło siebie w łóżku otoczyłam zabawkami a ja spałam dalej
jemu też się kimło w końcu i wstaliśmy o 8.30
markotka, może się uda do lekarki dostać! Oby! Ja mam do Ciebie pytanie związane z Twoją pracą...nie wiem czy się orientujesz, ale powiedz mi czy można sprawdzić i jak, czy dana nieruchomość jest obciążona hipoteką?
Też mam całą górę prasowania, w sumie na bieżąco prasuje ubranka Maksia, reszta leży i kwitnie
emilia, zdrówka dla Tosieńki
biedna! Szkoda , że nie udało się dostać do lekarza, ale oby to było zwykłe przeziębienie
Maksio ma jeszcze chrypkę, ale lżejszą... z kwików nie rezygnuje! Mówię wszystkim, żeby niereagowali na to to odpuści
Aniu, ja tu w mieszkaniu mam tylko prysznic, ale już niedługo i ja będę mogła zażyć takiej cudownej kąpieli
Nowa, ja też rybkę chce dać w tym tygodniu, powiedz mi jaka dla takiego dzieciaczka najlepsza?? Choć pewnie na pierwszy raz podam słoiczek
Mariola, ale tłuścioszek z tego Igorka
mój ma o połowę chudsze łapki hihi
Pójdziemy zaraz po zakupy, ale spacerka dłuższego dzisiaj nie będzie, mgła taka, nie chce żeby Maksiol coś jeszcze podłapał
[ Dodano: 15-11-2011, 09:23 ]
aniawlkp86 napisał/a:
markotka napisał/a:
jaki ładny avatarek
zgadzam się
Ja też się podpisuje pod tym