elibell masc majerankowa jak najbardziej, rozgrzewa brzuszek
A gdzie to mogę kupić ? I jak długo masujecie dzieci ?Moja nie ma problemów ale dobrze wiedzieć na przyszłość.
ja nie wiem co mam z Nią zrobić bo niby powinna pic 6 razy dziennie mleko po 120 a Ona wypija około 80 - 90 i tak co 2 lub 3 godzinki a w nocy co 2 pobudka
Kwiatunio ale powinna to znaczy że według informacji np na opakowaniu? Bo ja pamiętam jak bawiłam Olcie że ona też nie jadała tyle ile pisało w książkach ulotkach itp ale przybierała prawidłowo, była najedzona więc nie przejmowałam się.
kilka zdjęć
Piękne fotki i mała .Ale widzę że masz leżaczek ten który ja właśnie chcę kupić po chrzcinach.Powiedz mi kupowałaś nowy ?I czy jesteś zadowolona? Mała lubi w nim leżeć?
A mojej małej wyszły na buźce chrostki. Od kilku dni podjadam sobie po troszku mandarynki, myślicie że to może być to?
jak najbardziej, cytrusów nie powinno sie jesc karmiac piersia
Ale po cytrynie nic jej nie było ani nie jest a ja dużo cytryny dziennie używam .
wczoraj najadłam sie strachu

bo moja koleżanka wczoraj zagineła
Ooo to nieźle, ale nie mogła zadzwonić z tej pracy , dać znać ?
Małą zajmuje się P , ja dopijam kawkę i za chwilkę sobie posprzątam domek .Popołudniu jak koleżanka będzie w domu to pojadę chyba z mała na kawkę.Nudzi mi się siedzieć całe popołudniu samej, wczoraj była jeszcze siostra a dzis pracuje do 22 .