ja to Was wszystkie z dwójką to podziwiam!!! Ja nie wyrabiam w takie dni przy jednym dziecku a drugiego obok to już w ogóle sobie nie wyobrażam:) Mój P też stwierdził że się rozmyślił i już drugiego dziecka też nie chce mieć
to dokładnie tak jak u mnie. Jak byłam chora to nie wyrabiałam się przy jednym, a zająć się dwójką

. Dlatego z mężem zrezygnowaliśmy jak na razie z drugiego i będziemy się lepiej zabezpieczać
A tak w ogóle to hej wszystkim. Rzeczywiście ciężko was doczytać. U nas ze zdrowiem już znacznie lepiej. Bańki pomogły. Dziś muszę już wyjść z domu bo wariuje zamknięta

.
martasz na wypadające włosy niestety nic prócz masek, drożdży do łykania, ziółek do picia. Ale tak jak dziewczyny piszą te co mają wypaść i tak Tobie wypadną, ale nie bój się łysa nie będziesz. Po prostu w ciąży włosy były gęstsze niż zwykle, a teraz ten jakby nadmiar wypada przez burze hormonów. Ja fryzjerką jestem a też mi niestety wypadają - nie ma środka cud na to, a szkoda. Co mogę poradzić to nie myj w gorącej wodzie włosów, nie susz ich suszarką spuszczonych głową w dół, rozczesuj zawsze zaczynając od końcówek, bo inaczej bardzo się włosy osłabiają, rozdwajają i wypadają
Miłego dnia wszystkim i dużo dużo snu tym które potrzebują
[ Dodano: 15-11-2011, 11:36 ]
kwiatunio fajna włochata córunia hehe, a tak serio to mega dużo włosków ma, i nie wypadają jej? Mój Alanek łysy się urodził z delikatnym meszkiem tylko
[ Dodano: 15-11-2011, 11:47 ]
szkieletorek co do leżaczka to jedna koleżanka z wakacyjnego kupowała ten z fiszer price i nie była z niego zadowolona. Stwierdziła, że jest przereklamowany do tego drogi tak jak mówi kwiatunio. Ogólnie leżaczek to super sprawa, bo możesz wszędzie wziąć ze sobą malucha, ja nawet biorę Alanka ze sobą do łazienki jak się kąpie. Ale mam leżaczek, który nie jest znanej firmy a jest naprawdę fajny. Masywny, solidny, można mu zmieniać oparcie: dla malucha jest leżaczek, dla starszaka krzesełko, można też w pół sadzać dziecko. Ma poręcz z zabawkami, możliwość bujania. Także jeśli nie masz za dużo pieniędzy to rozejrzyj się w jakiś tańszych sklepach niż smyk i nie koniecznie firmowy leżaczek - dużo zaoszczędzisz, a będziesz miała to samo.