Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2011, 15:53

Kaja, masz takie skurcze jak szwagierka miała... a potem się okazało, że rozwarcie na 3cm już miała :ico_olaboga:
no dlatego też ja praktycznie ostatnio wogóle nic nie robię nawet nie wychodze za wiele z domu tylko leżę aż mnie plecy od tego leżenia bolą ale wolę nie ryzykować zwłaszcza że obie ciąże miałam przedwczesny poród i teraz też moja gin obawia się przedwczesnego porodu :ico_noniewiem:
ale wierzę że wszystko będzie ok i młody przynajmniej do tego 36 tygodnia poczeka i już w 2012 roku się urodzi nie wcześniej :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 lis 2011, 17:28

szyszeczka, jak już się zdecydujecie na wózeczek to pochwal się na jaki :-)
Jadzia, uuu jaka miła pani :ico_zly: ja to w tej ciąży wyjątkowo cięta jestem na tego typu dogaduszki. Ostatnio nawet z kuzynką się ściełam bo wyjechała do mnie z tekstem "no widzisz już wcale nie jesteś taka chuda" na co nie wytrzymałam, a że miałam gorszy dzień (a kuzynka przy tuszy jest) odpaliłam że przynajmniej do formy wrócę za jakiś czas :ico_zly: ale dobrze jej powiedziałaś :-)
Mad fajnie że udało Ci podowiadywać wszystkiego :-)
Gabi, nie zazdroszczę samopoczucia, mam nadzieję że jutro będzie lepsze :ico_sorki:

Dzisiaj chyba pogoda jakaś dziwna jest :ico_noniewiem: też na nic siły nie mam :ico_noniewiem: po obiedzie musiałam się położyć bo oczy mi się same zamykały :ico_szoking:
Muszę się zebrać i na zakupy podjechać i na pocztę bo wczoraj paczki nie odebrałam

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2011, 17:59

hej :ico_ciezarowka:
stawiam ciacho milky way (takie wczoraj upiekliśmy z Igulkiem) Obrazek za moje 8 okienko i przy okazji za urodzinki R :-D
Jadzia, co za babiszon wredny :ico_zly:
Mad., śliczna mała Zuzia :) jeszcze 2 m-ce i my bedziemy się chwalić naszymi pociechami :ico_brawa_01:

kiedy rozkładacie łóżeczko?? ja miałam po świętach dopiero ale ostatnio coraz częściej myślę ze może w połowie grudnia się tym zajmiemy :ico_noniewiem:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2011, 18:04

Ja tą kołyskę myślę na początku grudnia rozłozyc - to znaczy mąz sie tym zajmie.
ja to chcę właśnie tak z miesiac wcześniej aby Igi sie z nim oswoił :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 lis 2011, 19:08

Gabi odpoczywaj dużo a jutro będziesz miała lepszy nastrój zobaczysz :) Co do wózka to mój mąż chciał, żeby wózek nie był sztywny a tylko Roany były miękkie. Zobaczymy jak się sprawdzi.
mad. fajnie, że udało się wszystko wyjaśnić z macierzyńskim.
Aga26 wkleję przykładowe zdjęcie wózka który wybraliśmy(3 w 1)
Obrazek

[ Dodano: 15-11-2011, 18:09 ]
No i sprawdziłam ceny na internecie, oczywiście są tańsze niż w sklepie

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2011, 19:50

szyszeczka, fajny ten wózek, ale ja jakoś wolę na paskach wózek :ico_oczko: ale tym razem nie musiałm wybierać bo koleżanka mi przywiozła to nie było co wybrzydzać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 lis 2011, 20:11

Jej ale mnie zgaga męczy :ico_olaboga: nic nie pomaga, ani rennie ani mleko, ani migdały masakra jakaś

szyszeczka, fajny wózeczek choć sprawia wrażenie dość ciężkiego :ico_noniewiem:
margolcia kołyskę planuję rozłożyć po nowym roku zaraz. A jak coś to mąż będzie się z nią sam męczył :ico_oczko: wcześniej nie chce bo boje się że Emilia będzie w niej usypiać wszystkie lalki :ico_oczko:

Odebrałam buciki z poczty :-) teraz czekam jeszcze na dwie pary :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 lis 2011, 20:56

U mnie jeszcze jest obawa, że kot bedzie chciał sprawdzić, jak sie tam śpi
a no to napewno będzie musiał przetestować :ico_oczko: i lepiej żeby to zrobił póki Lilusi nie ma :ico_oczko: u mnie w tej kwestii spokój bo pies jest za duży ale u mamy wózek musiałam kocami poprzykrywać bo kot koniecznie chciał wleźć :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2011, 20:57

U nas łóżeczko od ponad miesiąca jest rozłożone :-D ale nie stoi na swoim miejscy tylko zagraca pokój :-D

szyszeczka, mam nadzieję, że nie czeka Cię znoszenie wózka, bo Roan ciężki jest.

Przyszło awizo, czyli czapeczka zimowa czeka na poczcie :-) Ciekawe czy fajna jest.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2011, 21:43

ja się coś słabo czuje ,pewnie do serialu nie dotrwam :ico_noniewiem: dziewczynki poszły spać wiec i ja sie położę

hmmm ja z chęcią już bym rozstawiła łóżeczko ,ale wiem,że się będzie kurzyć ,planuje po nowym roku ,ale czy wytrzymam hihi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”