Mariola, nie sam tylko z cukinią i ziemniaczkami.Murchinson nawet nie wiedziałam że jest sama rybka w słoiczku... nie dopadłam jeszcze nigdzie
Zdrówka dla Tosi i Filipka.
fajnie,że nie ma uczuleniaKrzyś dostał raz rybkę, bardzo mu smakowała i nie było uczulenia, więc już pewnie wprowadzimy na dobre
jutro pojedziecie kupića mieliśmy dziś jechać kupić żyrandole
My mamy braun oral b professional care. Jesteśmy z niej zadowoleni, wcześniej też mieliśmy z tej firmy szczoteczkę (używana przez 6 lat i też była dobra). Kupowalismy 2 lata temu i wtedy moja stomatolog poradziła by kupic elektyczną akumulatorową a nie na baterie bo takie źle czyszczą i nie warto ich kupować. Ładowanie wystarczy na 10-12 myć. Co do frimy mówiłą, że to aż takiego znaczenia nie ma. Zwróć uwagę by główka miała ruchy pulsacyjno-oscyloacyjne. W naszej jeszcze pudełko, w którym trzyma się końcówki jest wyciągane z bazy i można je umyć. Dla leniwych w większość modeli już wbudowany jest timer, a w niektórych nawet taki co 30s informuje że należy zmeinić stronę mycia zębów.mozecie mi polecic jakas dobra szczoteczke elektryczna do zebow
I mało prawdopodobne byś się dowiedziała w 100%. Najpewniej sama substancja lecznicza go uczula, bo mimo iż może jej być bardzo mało to ma najsilniejsze dizałanie. Reszta w leku to wypełniacze, które większego wpływu nie maja choć też mogą uczulać. Skałd leku to tajemnica producenta, w ulotce masz wymienione tylko substancje biologicznie czynne ale one naprwdę sporadycznie wywołują uczulenie ale raczej nie takie jak opisałaś. Jeśli antybiotyk jest smakowy to substancja smakowa uczula. Jeśli uczulenie jest tylko w obrębie pieluszki i w miejscach gdzie Dawidek poci się najbardziej to przez zmiane pH potu i moczu pod wpływem leku. W tym momencie lekarz musi podjąć decyzję czy dalej podawać antybotyk czy go zmienić. Lekarz lub faramceuta powinien zgłosić do urzędu rejestracji i/lub porducenta wystąpienie działania niepożadanego. Jak znam zycie tego nie zgłoszą nawet jak im powiesz-to bolączka naszej służby zdrowia, niestety. Powiedz mi jeszcze co to za antybiotyk i jak teraz wygląda to uczulenie.Dawid ma uczulenie na jakis składnik antybiotykum, ale nie wiem ktory
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość