ulga by była,ale dla rodzin które mają najmniej 3 dzieciTez wczoraj słyszałam - maja zlikwidowac becikowe i ulge podatkowa na dzieci. Szkoda, że tych oszczędnosci od siebie nie zaczną![]()

ulga by była,ale dla rodzin które mają najmniej 3 dzieciTez wczoraj słyszałam - maja zlikwidowac becikowe i ulge podatkowa na dzieci. Szkoda, że tych oszczędnosci od siebie nie zaczną![]()
a nie pisałam Wam tu, juz sie gubięBożenka, a co Franek chorował?
bo tak daja aby nie daćNo ale wtedy tylko na to trzecie, nie na wszystkie, tak to zrozumiałam. Zreszta bzdura, bo wiekszosc chyba ma jedno albo dwoje.
czasami to dla zdrowia lepszebozena, ja i tak się na polityce nie znam
nie będę już tego komentować bo to i tak nic nie da, ile sie napodpisywałam tych listow, list i petycji to sama juz nie wiem, tylko na wiece nie chodzilam ale moze zacznę w sumie nie mam daleko. Obiecał, ze o rok przesunie i co z tego wyjdzie? To że rok później dwóch do pierwszej klasy poslę, echhhh....O reformie szkolnictwa - wg ktorej 6 latki miały isc do szkół obowiazkowo nawet nie bede pisac, bo przeciez nie wolno mi sie denerwowac Ale bałagan jaki sie z tego zrobił - paranoja
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość