Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Praca dodatkowa konsultanka fm!

18 lut 2011, 17:59

Zostań konsultantka FM!

Poszukuje kluczowych osób z którymi w ciągu roku stworzymy bardzo duży zespół

współpracowników.

Pragnę odkryć przed Państwem fantastyczny świat kosmetyków i perfum FM. Firma FM GROUP WORLD

to Polska firma istniejąca od 3lat. Jest bardzo prężną i szybko rozwijająca się firma, która

jest już 32 krajach świata. Specjalizują się w wysokiej klasy kosmetykach. Komponenty perfum

produkowane są w firmie DROM Monachium(1911 rok założenia).W ofercie firmy FM jest 100

perfum, dezodoranty, wody po goleniu, pianki do golenia, balsamy nawilżające, żele pod

prysznic o zapachach znanych światowych marek, (np. christian dior, hugo boss, chanel,

itp.). Są to zapachy alternatywne do oryginałów a nie podróbki.

Zalety współpracy:

-WPISOWE 0 zł, wykupienie startera to twoje narzędzie pracy

-RABAT - 43% opustu bez względu na wysokość zamówienia

-kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz

-masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd.

-czas realizacji zamówienia – przy zamówieniu do godziny 13 danego dnia realizacja w

ciągu 24h po 13 godzinie realizacja zamówienia w ciągu 48h godzin

-zbierasz dodatkowe punkty (masz 90% upustu)

-nie ma obowiązku skladania zamówień

Dla osób dynamicznych, chcących zająć się dystrybucją produktów FM GROUP WORLD proponuję

przyłączenie się do klubu FM, zapraszamy do współpracy:

-liderów innych firm mlm

-konsultantów innych firm

-poszerz swoją ofertę

-urodzonych sprzedawców

-wszystkich chętnych itd.

Wejdź i spróbuj! To jest to co szukasz od dawna. Zrób to zanim ktoś cię wyprzedzi. Ale Kto

nie podejmuje trudów walki, ten ponosi koszty straconych szans. e-mail: usunięte przez obsługę forum

Tel. +48 667 025 907 Możesz też podać kontakt tel. do siebie a ja zadzwonię i przedstawię

szczegóły
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 22:15 przez milutka204, łącznie zmieniany 1 raz.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

19 lut 2011, 18:15

Tez sie nad tym zastanawiam od miesiaca :ico_noniewiem:

elibell
4000 - letni staruszek

19 lut 2011, 18:24

ja bym chciała skorzystać z produktów:) w UK jeszcze się nie spotkałam z konsultantką fm, rzynajmniej nie w moim rejonie, a uwielbiałam te pefrumy

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

19 lut 2011, 18:42

bardzo ciekawe
ale żeby zarobić to też trzeba mieć zbyt,czyli ludzi chętnych do zamówień,bo siedząc w domu sie nie zarobi :ico_sorki:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

19 lut 2011, 20:01

że tak naprawde wieksze pieniadze to zarabia sie na osobach, które się wciągnie do firmy
Tak mi sie wydaje.
W zeszłym roku kolega na NK mi napisał ze w tym siedzi i jak co to mnie zaprasza.
Napisałam mu ze chetnie cos kupie, a on mi odpisał, że on raczej szuka osob ktore chciałyby w tym pracowac, ale ewentualnie moge cos kupic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2011, 21:50

włąsnie kochane juz wam mowie weszlam w to ale ze sprzedaza perfum nie jest tak łątwo ludzioe sa przzyczajeni do oriflame i avon a wcale sie nie znaja bo fm ma naprawde super perfumy! ja mam te wszystkie probki ich i sa rewelacyjne moiim zdaniem nie nicza sie niczym od orginalow no ale coz szaremu czlowieczkowi nei przetlumaczysz jak jest uparty do avonu.... mozna na tym zarobic bardzo duze pieniadze ale to wlasnie polega na podpisywaniu umow ./... jak sie tworzy grupe ktora przybnosi dochody albo duzo ludzi mozna zarobic od 600 zl nawet do 3 tys miesiecznie... ale probowac trzeba no nie wiem wlansie ludzie niby nie chcetni ale jakby k,azdy tak sobie pomagal to by bylo naprawde spoko....:) ja licze ze moze to sie rozkreci!

[ Dodano: 2011-02-19, 20:51 ]
elibell, jesli chces zmoge zamawiac operfumy ci itd ale musialabym wiedziec jakie a tam w UK ich nie macie? niby forma jest w innych krajach ale bardzo mało popularna

elibell
4000 - letni staruszek

19 lut 2011, 23:16

widziałam ogłoszenie na konsultantkę na mojej miastowej stronie, musze je odszukać, bo skoro szukają konsultantek to ktoś musi już to rozprowadzać, Ja z FM spotkałlam się hmmm ze 4-5 jeju nawet 6 lat temu i byłam strasznie zadowolona, rzeczywiście zapach nie odstaje od oryginału jedynie krócej się trzyma na ciele (no ale wiadomo to nie oryginał) ralf Laurent czy Hugo boss były wspaniałe i tego mi brakuje, bo skoro mogę miec ten sam zapach taniej jak oryginał to wiadomo lepiej kupić kilka jak jeden, a przynajmniej ja tak uważam, bo lubię mieć dużo różnych zapachów. I szczerze mimo, że lubie avon wolałabym fm:):);)

elibell
4000 - letni staruszek

20 lut 2011, 21:46

Czyli dobrze rozumiem, to sa podrobki perfum znanych marek, tak? w duzo nizszej cenie?
nie wiem jak dziś ale 3 lata temu koszt jednego flakonika 30 zł, wielu znanych marek perfum:)

cranberry
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

16 lis 2011, 14:51

Perfumy FM nie sa podrobkami, a praca jest calkowicie legalna:)

Poszukuje osob, ktore chcialyby dolaczyc do FM GROUP. Jesli chcialabys zamowic produkty w UK, sluze pomoca. Chetnie wszystko opisze i wyjasnie.

Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 16:48 przez cranberry, łącznie zmieniany 1 raz.

mal
Wodzu
Wodzu

16 lis 2011, 19:24

cranberry, Jeśli publikujesz wątek na Forum, to nie podpisuj, że chcesz odpowiedzi na e-mail, GG lub PW. Forum jest po to, abyśmy się wymieniali doświadczeniami i uczyli nawzajem od siebie. Proponując taką formę wymiany informacji zabijasz istotę Forum i narażasz się Moderatorom

netykieta forum :-)

Wróć do „Prawo, praca i polityka”