hejo, melduje sie koszmarnie wymrozona - wlasnie wrocilismy z ogledzin mieszkania - okropne

takze poki co siedzimy gdzie jestesmy

cieplo bylam ubrana - a tu nagle takiej chrypy dostalam, tak mi teraz gardlo sciska ze nie moge mowic

glos mi sie zalamuje.. straszne mrozy ida ehh
dzieki za wszystkie wypowiedzi na temat wozkow. poki co ogladam jak wygladaja ceny i w jakim sa stanie, bo dzisiaj sie konczy wlasnie kilka aukcji
Elibell mnie zadziwiaja nawet ludzie, ktorzy za wozek daja po 500-600£, dla mnie to ogromna kwota, mimo ze jest on niezbedny.. my niedawno dostalismy zwrot Maternity Allowance, ktorego nie chcieli mi wyplacic, Child Tax Credit, Child Benefit i troche Housing Benefitu, a jak mielismy tak strasznie kiepsko to musielismy kupic byle jaki i wtedy powiedzialam sobie ze jak mi cos dadza (bo ze wszystkim robili problemy wiec nie wiadomo bylo czy w ogole cokolwiek dostaniemy..) to wtedy kupie malemu jakis fajny wozek a nie takie byle co.. Bo mamy teraz silver crossa - od babki po 2 jej synach - dalismy 40£

wiec mozna sobie wyobrazic jak wyglada.. po prostu mi glupio jak ide gdzies do znajomych z 3 miesiecznym dzieckiem i takim wozkiem - przeciez wiadomo ze ja go przez taki krotki czas tak nie zjechalam

ale wiecej niz 250£ napewno nie dam, wiec jak znajde Quinny za tyle, w dobrym stanie to fajnie, a jak nie to trudno, kupi sie inny
Inia ja tydzien czasu nie jadlam nabialu - i nic sie nie zmienialo, a potem po prostu staralam sie nie przesadzac - bo wiadomo ze ze wszystkim tak jest - co za duzo to nie zdrowo

zdjecia mam oczywiscie :D zaraz wrzuce na koniec posta
U nas szczepienia na szczescie za darmo - wlasnie dzisiaj przyszlo nam ze w nast srode idziemy na ostatnie na dluzszy czas - nareszcie! Ale i tak az mnie w zoladku scisnelo jak zobaczylam ze znow trzeba bedzie Oliwka kloc..

nie da sie wytrzymac jak widac, ze go tak boli..
Izus super torebka

ja w zeszlym roku tez sobie kupilam i tez brazowa - na wyprzedazach w drugi dzien swiat
Nina mialam jeszcze mowic ze zazdroszcze, ze Ci Alanek nie marudzi - Olis jest straszny od kilku dni, placze bez przerwy, nic nie pomaga, w koncu pada po prostu ze zmeczenia, potem budzi sie z placzem i tak w kolko..

na szczescie w nocy nic mu nie jest, ladnie przesypia. ale boje sie tych zabkow, chce karmic piersia jak najdluzej a jak mu sie wlaczy gryzienie z zabkami to hohoho bedzie niezle
sprobuje mu pomasowac nastepnym razem - od kiedy wrocilismy z pol godziny temu ze spaceru jest ok, bawi sie i smieje
a tu pare zdjatek - ja oczywiscie jak zawsze oczy zamkniete albo jakas glupia mina

pierwszy raz bylismy, a co do wieku to nam proponowali jak maly mial 5 tyg juz, ale okazalo sie ze musi miec przynajmniej jedno szczepienie i dopiero teraz bylo nowe miejsce
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us