Bry dzień Gaduły,
ja właśnie zjadłam śniadanie, nic mi się nie chce, oczy mnie pieką, dziś rano miałam całe zaropiałe i popuchnięte, dopiero niedawno dyskomfort minął o tyle więszy, że noszę soczewki, bo ja śleptok jestem...
kingoza, chudzina, brzuszek już coraz łądniejszy i krąglejszy
wiśnia, współczuje gości i dziwię się, że się nie odezwałaś, może nie jakoś chamsko bo sama bym nie umiała, ale jak jakies dziecko u mnie broi to ja zawsze podchodzę do dziecka - nie matki - i mówię, kochane ale nie wolno tak robić, bo... (podaję powód) zazwyczaj jest to fakt, że krzywdę sobie zrobi a jak jestem u kogoś i moje dziecie robi bałagan, to nie dość, że jemu kazuję sprzątać to i sama pomagam, żeby pozostawić po nas dobre wspomnienie
Sylwia, a Ty byś się tak może do lekarza wybrała jak czujesz się coraz gorzej, proponuję euforbium do noska, to sprej homeopatyczny a całkiem fajny i dla dzieci też dobry
mama_zuzi1980, oj rozumiem Cię doskolane, trzymaj się bidulko, ja nie brałam apapu, przepraszam raz miałam taki dzień że tak, że potem dałam sobie spokój bo to i tak mi nic nie pomaga, więc leżenie i zimna wilgotna ścierka na głowie... jedyna pomoc...
Miłęgo dnia kochane, ja się biorę za robote bo mam jej MASE