no własnie do końca nie wiem na co , bo pierwszą biegunkę dostał od mleka Nan Pro Ha, no i lekarze kazali mi wykluczyć nabiał ze swojej diety, bo wtedy jeszcze karmiłam, no i nutramigen ma do tej pory, a między czasie to co rusz to go coś uczulało . Pediatra powiedziała, że danonki to moge spróbować dać mu tak po 13 m.ż., ale ja stwierdziłam, że musze spróbować, bo tak to nigdy się nie dowiemto trzymam kciuki aby było ok on miał uczulenie na nabiał?
no tak się pocieszam, ale podobno nawet po pięciu dniach może coś wyjść , więc wole poczekaćwczoraj wyszło co
jak jej nic nie jest to pewnie, też bym szukała czegoś tańszego . Choć nutramigen nie jest taki drogi, bo płacę za niego 12zł , ale za to okropnie nie dobrygerber 2 bo najtańsze
wiem, że są, ale kurcze u mnie na wsi ich nie ma, a dawno w mieście nie byłam , ale jak przyjmie danonki, to jak będziemy na większych zakupkach to kupię te jogurciki i spróbujemy. Fajnie by było gdyby je zaakceptował, to zrezygnowałabym np z jednego karmienia nutramigenem i tym bym zastąpiłano i są deserki dla dzieci po 7 czy 8 miesiącu o ile dobrze kojarzę właśnie z jogurcikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość