Hejo!
Weekend zleciłą mi szybko , pracowicie, imprezowo i trochę nerwowo
Cała sobota sprzątnie na budowie! Są już panele
ale dopiero w tym stanie rzeczy udało się dojrzeć parę niedociągnięć- byłam taka zła, że szok! Oczywiście kazałam poprawić. Powiedziałam temu kolesiowi, że jak do końca tego tygodnia nie poprawi wszystkiego i nie dokończy łazienki to może się w ogóle nie pokazywać..... jest mega wolny, owszem dokładny, ale mega wolny
Choć jak się nie przypilnuje to pewne rzeczy robi po swojemu, więc me oko teraz czuwa nad wszystkim....szok!!!!
Na męża też się wkurzyłam, bo kiedy on wszystko pilnował pewnych rzeczy nie widział, nie przeszkadzały mu- nie wiem, a to właśnie na tym etapie wszystko tzreba poprawić!
Doczytałam Was, ale tak do końca nie pamiętam już co u Was
Murchinson,
dla Mateuszka za siadanie- pięknie!!! Maksio jest leniwy, jak go posadzę siedzi i z tym już sobie radzi dobrze, jak go położę leży i nie bardzoi chce mu się podciągać
Wczoraj wieczorem zostałam poinformowana że święta spędzamy u teściowej jako że tak sobie postanowiono i gdybym się nie wypytała mojego K o czym tak namiętnie ukradkiem rozmawiał to guzik bym wiedziała
A nie rozmawialiście o tym wcześniej, gdzie spędzacie Święta?? U nas taka sytuacja by nie była do pomyślenia, wszelkie decyzje staramy się podejmować razem
W tym roku Święta u nas na wsi
ANiu, u nas z jedzeniem też różnie. Nad ranem cycuszek potem koło 9 cycuszek, potem koło 12 cycuszek albo czasem kaszka z owocami, koło 15 obiadek, o 18 cycuszek i potem już na noc je.
markotka, ojj i znowu sami zostaliście, oby ostatni raz
emilia7895, też uważam, żebyś poczekała jeszcze z fotelikiem troszkę, wiadomo, ze w zimowych ciuchach dziecko ma w nim mniej miejsca, ale fakt, że można fotelik zabrać w rękę i iść wszędzie! My do auta Maksowi zakładamy grubą bluzę z polarkiem od spodu albo taki gruby sweterek.
Dziewczyny
za zębulki dla dzieciaczków. U nas tylko częściowo przebiły się te jedyneczki na dole, czekam na więcej z niecierpliwością
Co na obiad robicie?? Ja mam chęć na coś zdrowego i lekkostrawnego
może kurczaczka z patelni grillowej zaserwuje i sałatkę z sałaty i warzyw