na pierwszej stronie wątku naszego jest wklejony rozpis tych ćwiczeń:)
w takim razie od jutra 6 weidera:D
izuś chyba wrzuciła jak gadałyśmy o tym ostatnio:)Hehe, faktycznie jest- nawet nie wiedziałam
moja jeszcze nie ma takiego uscisku w ktorym umialaby utrzymac gryzak i jeszcze nim trafiac do buzi zeby sobie ulge przyniesc, jakies miekkie zabawki to i owszem, ale gume z woda to jeszcze chyba ma za ciezkie
kusicie, kusicie :D Doczytałam i nawet mi się podoba :)w takim razie od jutra 6 weidera:D
ćwiczenia na kinekcie xBoxa:) możesz poczytać na necie "get fit with Melb", szkoda że linków nie mozna wrzucać ułatwiłoby to bardzo sprawęelibell napisał/a:
a moja MelB wieczorem:)
a co to jest??
no dziewczynki sa drobniejsze wiec moze dlatego, Oli tez juz normalnie lapie gryzak i wciska do buzi, choc za szeroki jest i ciezko mu dziaselkami zlapac, bo w ksztalcie pieska, taki jakby prostokat, ale z 'bransoletka' gryzakiem sobie dobrze radziladybird23 napisał/a:
martasz no to mnie zdziwilas ty tez ale w takim razie
moja jeszcze nie ma takiego uscisku w ktorym umialaby utrzymac gryzak i jeszcze nim trafiac do buzi zeby sobie ulge przyniesc, jakies miekkie zabawki to i owszem, ale gume z woda to jeszcze chyba ma za ciezkie
no wiesz, mój facet to silniejszy :D Ktoś musi słoiki odkręcać
od jutra M zaczyna popoludnia i wraca dopiero o 23, wiec jak Malego poloze o 20-21 to bede miala troche czasu wiec i ja sie dolaczam jutro doczytam co i jak z tymi cwiczeniamina pierwszej stronie wątku naszego jest wklejony rozpis tych ćwiczeń:)
w takim razie od jutra 6 weidera:D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość