Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lis 2011, 12:14

w sumie dalej budzi się między 3, 4 , przetrzymujemy ją potem dostaje herbatkę, nad ranem 5,6 daje cyca, ale już po ostatnim karmieniu 22.30 do rana mleka nie pije. Dobre i to :ico_sorki: choć jak porównuje z Polą która spała od 20 do 6,7 to słabo wypada :ico_noniewiem:
u nas pobudka na jedzenie między 3-5,czasem do 6 wytrzyma ale wtedy już wstaje na dobre :ico_noniewiem: ja też jak porównuję małą z Hanią to ona w ogóle beznadziejnie wypada,bo Hania już nocki przesypiała :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2011, 13:13

Cześć!
Spieszę się pochwalić, że mam już kuchnie :ico_brawa_01:
Ale bez problemów się nie obyło, bo musieliśmy kupić nowy zlew :ico_olaboga: okazało się, że tamten nie pasował, bo zły rysunek był na projekcie :ico_olaboga: tamten kosztował nas 850zł i musimy go sprzedać, a nowy kupiliśmy wczoraj za 1400zł bo się okazuje, że tylko jeden producent robi takie zlewy jaki my musimy mieć! Projektantka zły rysunek naniosła :ico_noniewiem:
Ehh denerwuje się tym wszystkim, teraz siedzę na allegro i porównuje ceny, szukam opinii, jeszcze parę rzeczy do kupienia.
Ale ogólnie kuchnia wyszła super :ico_brawa_01: zrobię zdjęcia jak kupię firankę i trochę ją zapełnię :-)

Pustki tu rzeczywiście, jak się przeprowadzę to pewnie przez jakiś czas nie będę miała internetu :(

Emilia, jak tam brat? Numer KRS zapisałam do kajecika.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lis 2011, 13:31

Koroneczka, czekamy na zdjęcia koniecznie całego domku nie tylko kuchni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nie wiem czy pisałaś,wracasz do tej pracy?

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2011, 13:54

nie wiem czy pisałaś,wracasz do tej pracy?
Nie :-) do jutra mam zwolnienie! ale zdecydowałam, że nie wracam. Myślę, że zasiłek+ masaże dadzą mi podobny pieniądz a będę z dzieckiem.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lis 2011, 13:57

Nie :-) do jutra mam zwolnienie! ale zdecydowałam, że nie wracam. Myślę, że zasiłek+ masaże dadzą mi podobny pieniądz a będę z dzieckiem.
tak myślałam :-D

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2011, 16:52

cześć :-)
to od tabletek cię boli? i od gina musisz mieć zaświadczenie,że możesz pracować?a nie od lekarza z pracy?
tak przypuszczam, że od tabletek, jutro idę do gina po zaświadczenie i z tym zaświadczeniem dopiero na badanie kontrolne przed pracą.
sąsiedzi się nie czepiają?
nie, nikt do tej pory nic nie mówił. Jak sąsiedzi palą na swoich balkonach albo w oknach, to mi do mieszkania też leci jak mam otwarte okno :ico_oczko:
dzisiaj bioderka do kontroli na 17
jeszcze musicie bioderka kontrolować? Ja skierowanie tylko za pierwszym razem musiałam mieć.
Pola dalej kaszle, bałam się jej 2 raz bańki stawiać
a jakie bańki stawiałaś, ogniowe? zdrówka dla córci :ico_sorki:
i...pracy, to już jutro
:ico_sorki: ja w przyszły czwartek :ico_placzek:
mnie kadrowa o żadnych badaniach nie wspominała
mi przysłała skierowanie na badanie kontrolne, na które muszę przynieść zaśw. od gina, że jestem zdolna do pracy. Jak 2 lata temu byłam na zwolnieniu powyżej 33dni po operacji, to też musiałam iść na badanie kontrolne, u nas tak zawsze jest jak nieobecność wynosi więcej niż 33dni.
mam już kuchnie
super :ico_brawa_01:
nowy kupiliśmy wczoraj za 1400z
niezła cena :ico_szoking: Też myślałam, że nie wrócisz do pracy :ico_oczko:
gdyby mój mąż miał stały dochód to też bym nie wróciła :ico_sorki:

Emilia jak braciszek się czuje?

Zrobiłam sobie wczoraj paznokcie na konkurs i trudno mi pisać :ico_haha_01: mam mega długie szpice :ico_haha_01: dzisiaj zrobię jeszcze jedne i od jutra wracam do krótszych paznokci, bo w tym to nawet przebrać Krzysia mam problem :ico_oczko: o wilku mowa-właśnie się obudził :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2011, 18:29

dzieki dziewczyny, brat czuje sie ok, tzn jest na srodkach przeciwbolowych, bo bardzo boli, mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej

zmykam potem zajrze

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 lis 2011, 20:49

jeszcze musicie bioderka kontrolować? Ja skierowanie tylko za pierwszym razem musiałam mieć.
za pierwszym razem jechaliśmy prywatnie bo u nas tak jest,niestety za dalekie terminy są :ico_noniewiem: a teraz drugi raz już na NFZ,bo u nas 2 razy kontrolują bioderka :ico_sorki: ale wszystko jest prawidłowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zrobiłam sobie wczoraj paznokcie na konkurs
na jaki konkurs?
brat czuje sie ok, tzn jest na srodkach przeciwbolowych, bo bardzo boli, mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej
na pewno będzie lepiej :ico_sorki: a powiedz ile brat ma lat?

[ Dodano: 22-11-2011, 19:53 ]
Milena o 19 wypiła 240 ml manny :ico_szoking: ma dziewczyna apetyt

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2011, 22:26

a powiedz ile brat ma lat?
16

cos Murchinson dzis nie zagladala :ico_noniewiem:

dobranoc, zajrze jutro

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2011, 09:43

cześć :-)

ale przymroziło w nocy :ico_olaboga:
u nas 2 razy kontrolują bioderka ale wszystko jest prawidłowo
najważniejsze, że wszystko ok :-D my już dawno byliśmy drugi raz przez to myślałam, że Wy trzeci raz idziecie :ico_oczko:
na jaki konkurs?
paznokciowy :ico_haha_01: udzielam się na forum o stylizacji paznokci i właścicielka tego forum i sklepu z art. do paznokci organizuje konkurs, każdy kto chce robi pracę o wskazanej tematyce, przesyłamy zdjęcia, ona je później wstawia na forum i do tego jest ankieta i głosowanie.
Milena o 19 wypiła 240 ml manny
niezły ma apetyt :ico_brawa_01: Krzysiu też coś ostatnio lepiej je, tyle że on rano zjada najwięcej, dzisiaj wypił 210ml, wieczorem max 150 a zazwyczaj 100-120
Ładne zdjęcia dziewczynek :ico_brawa_01:
cos Murchinson dzis nie zagladala
no właśnie :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”