Elibell dzieki
a trzeba tam kinecta? czy to sie cwiczy do filmiku tylko?
Nina super Alanek
ale on rzeczywiscie kawal chlopa
Nie wiem chyba u nas byl ten skok rozwojowy bo dzis pije mi tylko z jednej piersi i to nie wszystko wypija i zasypia i juz drugiej nie chce.
no widzisz, czyli nie masz sie co martwic
ja jak Oli byl niejadkiem jakis czas to sie meczylam z pelnymi cyckami, ledwo spalam bo tak bolaly ale nie chcialam sciagac bo mialam wrazenie ze zaraz sie obudzi i tylko klopot bedzie zeby podgrzewac itp.. ale chyba lepiej sciagac, nie ma po co sie meczyc. zwlaszcza ze raz o 22 mialam takie pelne i myslalam ze maly zaraz wstanie a tu o 3 dopiero sie obudzil
a ja nie wiedzialam jak sie ulozyc bo tak bolalo
sama poszła do łóżeczka i woła do mnie "Izabela przycisz telewizor"
ciekawa jestem skad jej sie wzieło to gadanie do mnie po imieniu, nikt do mnie tak nie mówi w domu hehe
haha niezle
młody ma jakiś czujnik wbudowany
co włacze komputer to on sie budzi
To tak jak Oli z czujnikiem na powrot do domu.. ide do sklepu i zasypia mi albo od razu jak wyjdziemy albo dopiero w sklepie ale jak tylko wrocimy to pod drzwiami od razu oczka jak 5zl
nie wiem skad tak ma, bo w sklepie nawet jak stoje przy kasie i nic go nie buja to spi jak suselek a tylko zatrzymam sie przy drzwiach i juz
Ja dziś byłam na małych zakupach. Kupiłam klej z brokatem, cekiny, wstążkę itp i za parę dni biorę się za ozdoby na choinkę.
jak dobrze ze my mamy wszystko z zeszlego roku
ale szybko to minelo, mam wrazenie ze dopiero co chowalismy choinke..
pierwsze swieta z naszym Skarbem, nie moge sie doczekac
mam upatrzony stroj elfa dla niego hihi
hejo
Malinka
A ja dzisiaj tak sie wkurzylam, ze masakra.. czekamy nadal na ten wozek, mial byc wczoraj - kurierzy pracuja 8-16, no i nie przyszedl to napisalam wieczorem do tej firmy od ktorej kupilismy.. dzisiaj z rana mi napisali, ze kurier byl i zostawil kartke
no chyba go zatluke jak tu przyjedzie, zaznaczyl, ze brazowe drzwi (nasze sa biale
), czyli polazl na zly adres.. tylko nie rozumiem jednego - skoro debil nie mogl znalezc naszych drzwi to po jakiego grzyba wrzuca kartke gdzies indziej??
bozeeee!!! nasz dom jest na tylach innego - to znaczy tu na naszym osiedlu sa blizniaki na 4 podzielone - dwa wejscia z przodu, dwa z tylu. ale do nas prowadzi droga szerokosci podjazdu na samochod - i jak wol stoi wielki zielony kosz z polmetrowymi bialymi liczbami 68... wiec nie wiem co za debil mogl to przegapic
no i dzwonilam tam, ale wszyscy kurierzy juz wyjechali wiec dopiero jutro przyjada.. ma byc przed 10 ale zobaczymy, na szczepienie o 14 idziemy i jak mi glupek nie przyjedzie zanim wyjde to przysiegam ze zatluke..
a ja pracowalam w DHLu wiec wiem jacy tu sa kurierzy, leniwe gnojki co nie chce im sie paczek nosic wiec wszedzie kartki wrzucaja..
codziennie mialam z 20 telefonow ze ktos byl w kuchni, pokoju itp a tu nagle kartka przez drzwi wpadla.. no szkoda gadac po prostu, a najgorsze ze tu zadnych konsekwencji nie wyciagaja.. nie karaja za 'znikajace' telefony a co dopiero za lenistwo.. ehh ci angole..