Dziekuje za tak miłe przyjęcie ;)
Będę bywała dość rzadko ponieważ mam mase na głowie (szkoła dom i moja krusynka) , ale zawsze daje znac choćby eskiem co u nas jak nie mam czasu wpaść na kompa ;)
Wiec jesem 17letnią mamusia Liwki, obecnie ucze sie w szkole dziennej na kierunku technik architektury krajobrazu i zajmuje moja gwiazdeczką no i domem ;)
nina0226 mamy jeden ząbek aczkolwiek następne sie tam przedzierają na górze widze jedynke i dwójke ?
no marudzi teraz, ostanio włożyła sobie rączke do buzi to ugryzła sie ze złości i płakała jeszcze bardziej, tak mi jej szkoda było ale śmiałam sie jak ją przytulałam :D
izuś_85
mój zasypia zazwyczaj przed 22.00 uu współczuje, moja pada juz o 19.30 góra i o 23 podaje jej flaszke na spiocha bo w dzien ma jedną zupke i lekarz twierdzi ,że za mało mleka bo ma 4 mleczne zupke i kleik ryżowy.... wiec ten mleczny dodatkowy w na spiocha ;) ale paskudnie je na dniu, pluje , gryzie smoczek itd...
dostaniemy komputer wraz z drukarką i internet na 3 lata za darmo łał gratulacje ;)
[ Dodano: 22-11-2011, 21:04 ]
ah no i ja dziś zrobiłam pierwszą serie 6, nooooo czuć brzuszek czuć
podziwiam wszystkie kobitki które sie na to decydują , ja jestem za leniwa
[ Dodano: 22-11-2011, 21:15 ]
no a u mnie dziś w szkole próbne matury, wczoraj dzwoniłam do wychowawcy nikt mi nic nie powiedział ,że nie mam egzaminów , na 8 byłam w szkole a dyrka do mnie z paszczą
co ty tutaj robisz !? nie wiesz ,że są matury!? mówie ,że nic mi wczoraj sorka nie mówiła , kazała mi być na 8 wiec jestem, schodzi moja pani wychowawczyni z tekstem ooo Monisia zapomniałam ci poiwedziec o maturach
a zresztą nawet nie zapytałaś
no i tyle z moich egzaminów... pojechałam darmo , na darmo mama brała wolne do Liwki...
szlak by trafił moją szkołe..
10.12 zagrożenia a ja mam moze z 15 przedmiotów po 1 ocenie a mam 21 i musze miec minimum 3 oceny... no i właśnie tak...
ide zakuwać... słodkich snów mamuśki :P:*