mamazuzy - jak egzamin?
Ja wlasnie obejrzalam ta porodowke i sie poryczalam,niesamowita magia jest jak to dziecko juz wyjdzie z brzuszka

a niechcesz mu teraz zanim sie maleństwo urodzi jakoś wytłumaczyć że jest już dużym chłopcem i starszym bratem i oduczyć go od pieluch? U nas bardzo szybko sie udalo oduczyć Franek jak miał 2,5 roku to był już bez pieluch w dzień i w nocy.asiab - moj Jedrul tez jeszcze spi w pampersie Przestal sikac po 3 urodzinach,niestety jak wyjechalam pierwszy raz z Zuzia na turnus,zaczal sikac i sika do dzis a ponad pol roku byl spokoj Ale ja kupuje mu pieluchomajtki hugisa,taniej byloby Dade ale nie chce,zeby mial poczucie,ze jest mala dzidzia
ja mam nagrane bede ogladać późniejJa wlasnie obejrzalam ta porodowke i sie poryczalam,niesamowita magia jest jak to dziecko juz wyjdzie z brzuszka
egz poszedl chyba dobrze :) Dzieki!
bidulkaja poranne żyganko zaliczone, a teraz ciężko pracuje
nie słuchaj głupich wypowiedzi.Wczoraj mnie sasiadka dopadła i pytała w ktorym tyg jestem i mowi ze jak to 16 to powinno byc widac brzuch i ze jak nic nie przytyłam to cos z dzidzia musi byc nie tak i ze to bardzo niedobrze.. ratunku bo ja chyba oszaleje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość