Na herbatce koperkowej takiej z apteki tak samo. A ja stosowałam i pokarm nie zanikł.troche to dziwne bo na szalwii pisze ze nie mozna stosowac przy karmieniu piersia..
Ale to nie są moje naturalne loki.Ja je kręciłam na papilotach.A swoje mam ni proste ni kręcone tak samo jak u ciebie każdy w inną stronę.fajne masz wlosy takie lokowane
Ja mam jakieś 177 -180 cm i ważę 54 a ważyłam przed ciąża 50 więc jestem chyba jeszcze chudsza niż ty. Brzuszka też nie mam wcale jedynie piersi duże choć na tych zdjęciach tego nie widać za dobrze.A ile ja jem to chyba nie będę pisać ale bardzo dużo. A po porodzie to na słodkie jestem straszny łasuch , jem tego straszne ilości.A waga tak samo stoi w miejscu.Mam 166cm, a ważę 49-50kg. Przed ciążą ważyłam 52kg i lepiej było, ale za nic przytyć teraz nie mogę, a wsuwam niesamowite ilości. Teraz to ręce jak u anorektyczki, nogi też patyki, jedynie cyce wielkie hehe - dobre chociaż to . Brzucha zupełnie nie mam, w ogóle nie wyglądam jakbym chodziła w ciąży
Jutro z ciekawości się zmierzę cm ile mam więcej teraz .Bo mierzyłam się przed ciąża i mam to zapisane.
Ja myślę że jak najbardziej.Ja mam wózek czerwony / bordowy i uważam że dla chłopca tez będzie bo tłumaczę to sobie tak że mężczyźni kupują samochody czerwone więc taka bryka dla maluszka jak najbardziej pasuje.laski moze byc fioletowy wozek dla chlopca czy nie bardzo? taki ciemny fiolet
Byłam dziś w T bo miałam tam skierowanie na usg bioderek i co k...a i doopka babka nie przyjmowała dziś bo nie wiem czemu ale odwołała wizyty.
Szlak mnie trafić chcę bo najpierw P poszedł do pediatry po skierowanie do ortopedy potem zarejestrował nas, czekaliśmy na ten czas aż mała będzie mieć 6 tyg , poszliśmy i dopiero dali nam skierowanie na usg , teraz pojechaliśmy i okazało się że jej nie ma .Juz mi ręce opadają na ta służbę zdrowia.A jak byliśmy w szpitalu tam gdzie nam dali dopiero skierowanie na usg to mi powiedziała że może mi od ręki zrobić ale muszę zapłacić. wrrrr
Dzisiaj przy okazji chciałam się zapisać do okulisty bo czuję a raczej widzę że wzrok mi się pogorszył. I co i znów doopka bo oni zapisują max na pół roku do przodu i na całe pół roku już terminy zajęte.Szlak trafi mnie któregoś dnia .
[ Dodano: 24-11-2011, 20:56 ]
Postanowiłam że tym skierowaniem na usg sobie d..kę wytrę a na wtorek jestem umówiona prywatnie na usg i nie muszę jechać 25 km tylko 5 .
Mała moja bardzo dziś płakała wieczorem , z reszta od poniedziałku taka jest, wygląda to dokładnie tak samo jak przy tym pierwszym skoku co miała tylko że czasem bardziej płacze. Zobaczymy jak po jakimś czasie z dnia na dzień jej przejdzie tak samo jak ostatnio to będzie znaczyć że to to było.
Aha mam pytanie do dziewczyn które dzieci maja skazę białkową.
Powiedzcie mi co to oznacza ? Czy to jest jakies groźne ?