gotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsza jak doprawisz tego kuraka?
aha czyli proste jak konstrukcja cepagotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsz
brzmi pyszniegotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsz
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość